Ez tényleg bunkóság vagy tévedek?
Figyelt kérdés
Az bunkóság ha valaki pl. egy boltban a sor közepén leteszi a kosarát és kilép a sorból hogy még vegyen/nézegessen valamit?
Ma is ezt tapasztaltam az előttem álló részéről, és amikor szóvátettem, akkor neki állt feljebb.
Én mindig úgy tudtam hogy aki ezt csinálja az hivatalosan "kilép" a sorból. Igazam van vagy én voltam a hibás amiért szóltam?
2022. aug. 16. 19:01
11/16 A kérdező kommentje:
Igazából haladt volna a sor, csak ezért. Nem vagyok én sem sietős típus, pl. ha ketten vannak és az egyik addig tud fizetni nekem sincs semmi bajom, vagy ha véletlenül nem mértek le valamit az sem baj, de sosem állnék ki a sorból és hagynám ott a kosaram (főleg hogyha én vagyok a következő a pénztárnál)
2022. aug. 16. 20:02
12/16 anonim válasza:
nálunk ezt észak-keleten még sosem láttam volna hogy megcsinálják, simán arrébb is rúgták volna kosarat. a bevásárlókocsival néha látok egy-egy esetet, de ott is halál fia vagy ha nem térsz vissza másfél percen belül, sok gond szokott lenni a nagy sorral és a türelmetlen emberekkel
13/16 anonim válasza:
Pedig nem az ártatlan kosarat kellene felrúgni, hanem a hebrencs Mari nénit... :(
14/16 anonim válasza:
Az ilyen idióta, utálni való majom. Igen, ezeknek joguk van megállítani a sort, hazardírozni, hogy még ez belefér, stb. Mo.-n sok a jog mindenkinek, de a kötelesség...? Nem sok van.
15/16 anonim válasza:
Ha nem.er vissza mire o jon nyilvan kikerulom a kosarat..
16/16 anonim válasza:
Ha csak sok idő eltelével áll vissza,feltartva ezzel a sort,akkor bunkóság.De ilyen esetben meg át kell lépni a kosáron,vagy ha jófej vagy,akkor tovább tolod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!