Bunkóság azon fennakadni, hogy ha valakivel randizunk a netről, és kiderül, hogy a fotóin csak agyon volt filterezve, és élőben teljesen másmilyen?
Nem arra gondolok ha más ember van a képen, az egyértelmű lenne, hogy bunkóság.
Pl. Megváltoztatja a külsejét szinte a felismerhetetlenségig. Más testalkat, más arcbőr, más szem állás, más szemszín, más hajszín. Ezeket elég hitelesen össze lehet az ilyenekkel hozni.
Nem bunkóság elhajtani, az ellenben az, amit ő művelt. Ugyanis hazudozott a kezdetektől fogva.
Mit gondolt, nem fog kiderülni?
Biztos úgy volt vele, mint a termékbemutatós meghívások.
Kecsegtetik, és ha már egyszer elmegy, akkor több a valószínűsége a sikerének, gondolván, hogy ha egyszer energiát és időt fektetett abba, hogy odamegy, akkor ne hiába.
Az a szomorú, amikor még működik is ez.
Annál szomorúbb, amikor azt mondja, hogy nincs eltérés a képen és élőben, és szegény meg elhisz, csak mert azt mondta, mert ha már egyszer azt mondja.
Szerintem teljesen jogos lenne a kiakadás a másik fél felől, hiszen kinéztre mégsem az lenne, aki megfogott.
Én igyekszem kirakni olyan képeket, amin nincs effekt (pl snapchatről), nincs retusálva,mert barna foltos az arcom a pattanások elkapargatása miatt-egyik stressz levezető rossz szokásom.
De pl egy színerősítő szűrőt teszek rá, mert szeretem az erős színeket.
Szerintem ilyen esetben, egy "Ne haragudj, de teljesen másként nézel ki élőben. Elmehetünk a tervezett progtammra, de szerintem több nem lehet ebből." lehet jogos.
Bár ha sikerül a személyiségével megfognia, akkor mindegy is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!