Lelkiismeretfurdalásom van?
Figyelt kérdés
Bunkó voltam egy idegennel, aki amikor ma leült mellém, akkor köszönt, ezt viszonoztam. Majd ugyanott szálltunk le, viszont előtte bedugta a fülesét. Én álltam fel hamarabb és köszönés nélkül eljöttem. Tudom, hogy nem is emlékszik rá, de engem nem így neveltek és szörnyű lelkiismeretfurdalás gyötör, hogy így viselkedtem. Biztos megállapította, mekkora bunkó vagyok..2022. júl. 5. 18:24
1/12 anonim válasza:
Hát ez nagyon szemtelen és bunkó gesztus volt tõled már ne haragudj de ugye vidéki vagy? Mert meglátszik pff...
2/12 anonim válasza:
Nagyon modortalan viselkedés én undorodnék magamtól a helyedben, szégyeld magad vidéki suttyó.
3/12 anonim válasza:
Ez nem bunkóság. Gondolom azért köszönt, mert összetévesztett valakivel, vagy mert beengedted az ablak mellé. Nem volt miért elbúcsúznod tőle.
5/12 anonim válasza:
Hagy el a témát, nem volt semmi csacsogás, ismerkedés, nem feltétlen akartok egymástól semmit, akkor meg nincs miért lelkizned.
6/12 anonim válasza:
Jajj, véletlenül nem jön be neked? :D
8/12 anonim válasza:
Az nem jött ke az 1. válaszolótól, hogy ironizált? :D
Figyelj, ha ő sem köszönt el akkor nem is kell rosszul érezned magad.
Meg amúgyse kéne. Gondolj úgy bele hogy te sem szeretnéd, ha megtavarnának zenehallgatás közben. Szívességet tettél neki.
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem volt bunkóság
Ha esetleg egymásra neztetek volna és köszöntök oké
De ha nem nézett oda, lehet észre sem vett
Nem bunkóság
10/12 anonim válasza:
Te bunkó suttyó az ilyen embereket börtönbe kell zárni egy évre hogy elgondolkozanak mi az illem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!