Ez tényleg bunkóság vagy tévedek?
Az bunkóság ha valaki pl. egy boltban a sor közepén leteszi a kosarát és kilép a sorból hogy még vegyen/nézegessen valamit?
Ma is ezt tapasztaltam az előttem álló részéről, és amikor szóvátettem, akkor neki állt feljebb.
Én mindig úgy tudtam hogy aki ezt csinálja az hivatalosan "kilép" a sorból. Igazam van vagy én voltam a hibás amiért szóltam?
piszlicsáré ügyek..... nem állnék le kötekedni ilyen miatt.
Mindenkivel megeshet, hogy elfelejtett valamit....
Ha meglát valamit 10 lépésre menjen, de legyen gyors.
Ha nem jön vissza perceken belül, megkerülöm a kosarát.
Ha 10 pecre eltűnik, arrébb lököm a kosarág, haladhat a sor.
Az első nekem rendben van, a többit nem kultíválom én sem.
"Én mindig úgy tudtam hogy aki ezt csinálja az hivatalosan "kilép" a sorból."
Van hivatalos vásárlási törvény? :-DDD
Szerintem ez attól függ,hogy mennyire megy el messzire.
Ha esetleg visszamegy lemérni a paprikát vagy 3 lépésnyire megnéz valamit az oké.
De percekig otthagyni a kosarat tirpákság. Vigye akkor magával. Ne nekem kelljen kerülgetnem.
Én elég akadékoskodó tudok lenni, de ilyennel nincs bajom. Azzal jobban, ha valaki áll a sorban, és kiderül, hogy másnak foglalja a helyet, aki egyszer csak elem szuszakolja magát egy tele bevásárló kocsival.
Az általad említett esetben ha nem er vissza hamar, akkor volt, hogy toltam előre a kosarát a pénztárig. Aztán ha még mindig nincs ott, természetesen megelőzöm. Ki is lehet kerülni, de szóvá tenni erős. Tényleg, bármikor el lehet felejteni valamit.
Ez egyáltalán nem probléma szerintem. Teljesen mindegy, hogy ott várakozik-e az illető vagy épp elszalad még egy dologért. Mit veszítesz? 2 percet az életedből?
Engem amúgy egyedül az zavar amikor a pénztártól kell elrohangászni lemérni valamit vagy épp valamit nem fogad el a pénztár vagy valami gond van és akkor az eladó is esetleg elmegy és esetleg még egy vezetőt is kell hívni, hogy terméket töröljön és eltelik kb 5-8 perc mire megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!