Hogyan érvényesüljön egy csúnya ember a világban?
Keress fel egy pszichológust és fejlessz a segítségével szimpatikus, érdekes személyiséget!
Én kevés rondább embert láttam mint Belmondó és micsoda nők bálványa sztár lett!
Ja, csak ő tett is ezért, nem egy besavanyodott lúzerként nyalogatta a 4 fal között a maga által generált lelki sebeket.
Ja persze, arról az ország tehet, hogy te mentális beteg vagy! Mert az vagy Kérdező!
Az 5-ös is itt él, én is itt élek és én sem vagyok szép, sőt, mégis van feleségem, gyerekeim, szerető családom.
Voltak sikereim, amikor ott volt az ideje, mindig is voltak barátaim, de neked nem tudok mit mondani!
Hárítod magadról a felelősséget az elcseszett életedért és hibáztatod az orrodat, meg az országot, mert így nem kell szembenézned a tényekkel, hogy egy unalmas lúzer vagy.
De te az lennél fitos orral, Ausztráliában, vagy a Marson is!
Ha értesz valami piacképes dologhoz, a megjelenésed ápolt, a stílusod kulturált, akkor a fenét sem érdekli, hogy mekkora az orrod!
Ezek hiányában külföldön is éhen halsz. Sőt, ott halsz meg csak igazán, mert nem preferálják egy vendégmunkásnál az önsajnálatot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!