Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan érvényesüljön egy...

Hogyan érvényesüljön egy csúnya ember a világban?

Figyelt kérdés
Nem akarom elmismákolni a kérdést, tényleg őszintén kíváncsi vagyok, hogy miként lehet csúnyaként egy olyan világban érvényesülni, boldogulni, ami arról szól, hogy minél tökéletesebben nézzél ki? Ez köszön vissza a tévében, a plakátokon, buszok oldalán, mindenhol. Egy csúnya emberrel nem akar senki megjelenni, nem akar senki bulizni vele, megjelenni találkozókon, főleg nem randizni. Ellenben beszólnak neki, bántják az iskolában, szekálják a munkahelyen, mert a csúnyaság magával hordozza az önbizalomhiányt. Kimutatott tény, hogy a vonzóbb emberek sikeresebbek is. Tényleg jól megszívta az, aki csúnyának született?

2022. aug. 13. 19:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Keress fel egy pszichológust és fejlessz a segítségével szimpatikus, érdekes személyiséget!

Én kevés rondább embert láttam mint Belmondó és micsoda nők bálványa sztár lett!

Ja, csak ő tett is ezért, nem egy besavanyodott lúzerként nyalogatta a 4 fal között a maga által generált lelki sebeket.

2022. aug. 13. 20:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Azért Belmondo nem volt csúnya fiatalként, meghát ne ilyenekkel példálózzunk már. Stephen King sem szép ember, mégis befutott persze. Csak én itt élek Magyarországon, ahol, ha elkezdenék csúnya emberként horrorról fantáziálni, meg írni, még bolondnak is tartanának, meg ijesztőnek. Nem mindegy, hogy egy társadalom mennyire elfogadó, mennyire nyitott.
2022. aug. 13. 21:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze, arról az ország tehet, hogy te mentális beteg vagy! Mert az vagy Kérdező!

Az 5-ös is itt él, én is itt élek és én sem vagyok szép, sőt, mégis van feleségem, gyerekeim, szerető családom.

Voltak sikereim, amikor ott volt az ideje, mindig is voltak barátaim, de neked nem tudok mit mondani!

Hárítod magadról a felelősséget az elcseszett életedért és hibáztatod az orrodat, meg az országot, mert így nem kell szembenézned a tényekkel, hogy egy unalmas lúzer vagy.

De te az lennél fitos orral, Ausztráliában, vagy a Marson is!

2022. aug. 13. 21:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús, hogy ez megint a napiincel lesz.
2022. aug. 13. 23:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Keress sok penzt, legyel vmiben kuvajo
2022. aug. 14. 11:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
"társadalom mennyire elfogadó, mennyire nyitott." na megérkeztünk , külföld teged is vár
2022. aug. 14. 11:30
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha értesz valami piacképes dologhoz, a megjelenésed ápolt, a stílusod kulturált, akkor a fenét sem érdekli, hogy mekkora az orrod!

Ezek hiányában külföldön is éhen halsz. Sőt, ott halsz meg csak igazán, mert nem preferálják egy vendégmunkásnál az önsajnálatot!

2022. aug. 14. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
ő sem szép https://www.youtube.com/watch?v=MELPW1_9Igk&t=1577s de van barátnője szép autója és menő élete , ezt te is meg tudod csinálni én bízok a te sikeredben
2022. aug. 14. 11:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!