Titeket nem zavarnak az utcán hugyozó férfiak?
20as vagyok.
Jajj már itt is megy a fideszezés baszki? Most komoly?
Tudjátok, hogy szerintem miért nincsennek normális közvécék?
Azért, van egy elég széles réteg akik össze szarjákhúgyozzák. Aztán utánna menj be.
Ezt a jelenséget én nem tudom hova tenni. Még olyan vonaton is utaztam itthon ami miskolcról ment keszthelyre, aztán a wcbe bementem mert hugyálni kellett, aztán bementem később már "szép tiszta" volt.
Én biztos nem üzemeltetnék közvécét, ha megtehetném.
Csajoknak nehezebb igen. Sokszor elgondolkoztam már, hogy lányként ez hogy menne, ha fiúként is elkap a hányinger.
De szerencsére nem lánynak születtem.
Lány barátoktól tudom hogy lányoknál sem jobb a helyzet. Náluk általában ami a legundorítóbb az az hogy szinte az összes WC véres tamponnal van eldugítva
Nem láttam még az utcán telibe láthatóan hugyozni senkit, csak félreeső falat, de leginkább bokrot, és magam is így szoktam.
Szerintem rosszabb dolog is van az életben, nyilván ha lenne wc a közelben akkor nem csinálnánk.
Amúgy bokorban a lányok is szoktak, több lány is csinálta már, nem nagy ügy.
Gondolj bele milyen egy kis élettelen majomnak kell lenned ahhoz,hogy ezen gondolkodj órákig és zavarjon.
A kérdésre válaszolva :
Ők személy szerint nem jönnek hozzám oda,hogy zavarjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!