Mást is zavarnak bizonyos szagok?
Rengeteg szag van amit nem bírok elviselni.
- marihuána büdös szaga. Attól volt, hogy hánytam is amikot megéreztem. Sajnos a szomszédom szívja, és a szaga átjön a mi lakásunkba.
- Izzadtságszag
- amikor főzik a pacalt.. annak a szaga (nem eszem meg)
- konzerves halak szaga
- durián gyümölcs szaga. Thaiföldön amikor először éreztem, hánytam tőle. Olyan büdös, hogy szállodákból ki is van tiltva, nem lehet bevinni. Azt mondták, hogy enni kell a gyümölcsből, és nem lesz zavaró a szaga. Megkostoltam, bár ne tettem volna. Az íze is olyan mint a szaga.
Nekem az erős, édeskés szagoktól meg szokott fájdulni a fejem, meg hányingerem lesz.
Volt, hogy megvettem egy parfümöt, mert tetszett az illata, de magamra fújtam és egész nap hányingerem volt, szédültem, pár óra múlva meg is fájdult tőle a fejem és 3 napig tartó migrénem lett tőle xD Biztos vagyok benne, hogy attól volt, mert egy ideig hanyagoltam azt a parfümöt, aztán pár hét múlva megint magamra fújtam, hátha ezúttal nem lesz tőle bajom és ugyanez lett a vége.
Egyszer attól is migrénem lett, hogy színházba mentünk a gimis osztályommal, ahol valami édeskés szagú füstölőt használtak (osztálytársam szerint tömjént). Amikor hazaértem, az volt az első, hogy kb. a belem is kihánytam, másnap pedig még mindig annyira fájt a fejem, hogy nem tudtam bemenni.
Biokémia. A szervezeted tiltakozik.
Hagymaszagot elviselem. A fogmosás nem használ, mert a gyomorból jön.
A Moszkva kölnivel, a bolgár rózsaolajjal és a vietnámi kenőccsel ki lehetett kergetni a világból. Meg az édeskés parfümökkel.
2, 5 éves volt a fiam, amikor egy nő leült velünk szembe a villamoson. A fiam a szemébe mondta, : “Büdös szagod van”.
Majd elsüllyedtem. Sűrűn bocsánatot kértem.
Az érzékenységet ő is örökölte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!