Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem zavarnak az utcán...

Titeket nem zavarnak az utcán hugyozó férfiak?

Figyelt kérdés
Bárhol előkapják, tök mindegy ki látja, vagy ki nem... És nem bokorba, fa mellé, hanem buszmegállóba, falra, kukába? Nem proli ez egy kicsit? Meg Budapesten is akárhol előveszik. Miért kell ezt csinálni, fiúk?

2022. aug. 5. 16:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Igen, valóban kevés a közwc, de nem tudom, ha a lányok pisilnének össze-vissza, ahol rájuk jön, sokan mit szólnának.
2022. aug. 5. 18:00
 12/26 A kérdező kommentje:
Én is nagyvárosban élek, Budapesten is rengeteg ilyen van.
2022. aug. 5. 18:01
 13/26 anonim ***** válasza:

Piss quota

Hidd el a lányok is pisilnek gyakran, bárhol, mert nem bírják tovább.

2022. aug. 5. 18:02
 14/26 anonim ***** válasza:
31%

A fővárosi fideszes városvezetések mindenhol elhanyagolták, bezáratták a közterületi ingyenes mosdókat. Érthetetlen számomra.

Emellett pedig van olyan fideszes város, ahol folyamatosan nyitják meg és üzemeltetik a mosdókat, pl kaposvár

Ilyenek vannak pl játszótereken

[link]

Mindezt olyan városban, ahol a csövesgond töredéke a fővárosinak.

Ebből látszik, hogy ki az, aki szereti a városát, és ki az, aki csak a zsebét tömi. A fővárosi fideszeseknél senkit sem érdekelnek az emberek.

2022. aug. 5. 18:13
 15/26 anonim ***** válasza:

Főleg olyan helyeken lenne ez fontos, ahol sok a kocsma. Pl a Király utcában. Nyilván el lehet menni wcre a kocsmában is, de az utcai pisilést könnyen lehetne kezelni egy-egy köz wécével. Én pl nagyon szeretem Prágát, de az hogy minden utca pisiszagú, kicsit undorító. Aki azt hiszi, hogy a piások minden dolgukat a kocsmában végzik, az erősen téved.

Amszterdamban nem bonyolítják az életet:

[link]

ez nagyon olcsó megoldás és tökéletes, elsősorban a férfiaknak, mert itt piszoárok vannak, amennyire emlékszem.

2022. aug. 5. 18:25
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem zavarnak,a saját dolgukkal foglalkoznak.

Mivel minden sarkon van árstoppos wc,így nyilván lenne más lehetőségük.

Mintha egy férfire nem jöhetne rá a városban,faluban a hgyozás.

Meglátom hányan jelentkeznek visszatartó versenyre,gondolom ti szívesen tartogatjátok hazafele menet.

Barmok.

2022. aug. 5. 18:55
 17/26 A kérdező kommentje:
Azért még el lehetne fordulni... Nem a falat leb.runyálni.
2022. aug. 5. 18:56
 18/26 anonim ***** válasza:

Hova fordulni?

A 360 fokos fedezéket földbe ásott lyuknak hívják,ha van egy OSB lap a fejed felett persze.

Vannak marhák,akik csak az utca közepén...

De a legtöbb ember szeret elbújni,és sok esetben jó hely van csak,nem mindig van perfekt.

Jó,jobb,legjobb.

A legjobb se a legjobb,csak abban az adott helyzetben.

A legjobb egy nyilvános wc,ami árstoppos.

Franc fog kidobálni a nettó 200-ból egyébként is napi nemtom hány db 200-ast...

2022. aug. 5. 19:01
 19/26 anonim ***** válasza:
Tud zavaró lenni, de nekem, akinek még egy nyilvános vc zárt fülkéjében is nehezen megy, ha sokan jönnek mennek, valahol jól esik látni, megmondom őszintén (persze nem szoktam megbámulni őket). Kicsit perspektívába teszi az én szorongásom. Persze aki egy kicsit sem húzódik félre, vagy csak így a falra vizel a város közepén, az nagy bunkóság.
2022. aug. 5. 20:13
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez most péniszirigység? Freud felsóhajt a végén. :D
2022. aug. 5. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!