Titeket mennyire zavarna, ha nagyon befelé forduló térdetek lenne és ezt meg is jegyeznék?
Befelé forduló térdeim vannak és mikor sétálok emiatt nagyon közel vannak egymáshoz. Ezt egy párszor megemlítette még gyerekkoromban egy csaladtagom, de rajta kívül soha senki, úgyhogy nem is volt a fejemben. Nemrég osszevesztem egy beteg, komplexusos pasival, aki évekig nyomult rám, de én mindig visszautasítottam, egy nárci lúzer egyébként, olyanokat hazudott hogy lefeküdtem vele... de a lényeg hogy par napja még mindig írogatott, amikor mindent rázúdítottam, megmondtam neki hogy egy ostoba, nyomorék nárci lúzer aki az anyjával él és hogy undorodom tőle, erre azzal támadott vissza, hogy milyen gáz hogy ilyen térdem van és hogy vicces...
soha nem támadott még senki ezzel, nem is gondoltam volna hogy ez bárkinek feltűnik... azóta visszajött a gyerekkori komplexus ezzel kapcsolatban és folyton azon jár az eszem hogy ezt nézik az emberek... én is nézegetem a tükörben... a családomban több a nárci hajlamú tökéletességmániás ember, akik sokat kritizáltak, emiatt én is eléggé ilyen lettem és ez most nagyon szíven ütött. Tényleg gáz az ilyen térd egy amúgy szép lányon?
Magamat ismerve engem tuti zavarna, mert önbizalomhiányos vagyok. Hízok 2 kilót, már rondanak látom magam, stb. Szóval nem egy mérvadó dolog, hogy én mit éreznék szerintem.
De ha egy beteg állatnak tartod az illetőt, mégis levelezgetsz vele, meg te is sértegeted őt, akkor azért ne csodálkozz, hogy visszaadja. Azt hittem, hogy pl. az utcán beszólt neked egy idegen, na az már tényleg nagyon gáz lett volna. Mint ahogy az is gáz, hogy családtagod ezt emlegette.
Ebben a történetben nincs jelentősége annak szerintem hogy komplexusos a férfi vagy nárci. Mert a lényeg az hogy észre vette. Nyilván más is észre veszi csak jó érzésű ember ezt nem mondja a másiknak...
A pasi meg nyilván ezzel akart "visszavágni" ha már nem kaphatott meg.
De valószínűleg ezt mindenki látja és észre veszi, csak ugye nem akarnak megbántani meg ugyan minek is mondanák? Ezen nem tud változtatni az ember.
Nem kell velük foglalkozni. Senki sem tökéletes.
Ugyanúgy keresik a társaságod, felakartak szedni stb tehát nem lehet zavaró, én a helyedben nem agyalnék ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!