Mi a különbség egy aranyos/cuki és egy szép lány között?
Figyelt kérdés
Mitől függ, hogy valaki cuki, valaki meg szép külsőleg?2022. aug. 3. 22:58
2/12 A kérdező kommentje:
Valaminek csak kell lennie, hiszen a szépnek nem szinonimája a cuki.
2022. aug. 3. 23:01
4/12 A kérdező kommentje:
Szerinted mi a különbség? Kérlek szépen írd le ne harapófogóval kelljen kihúzni belőled!🙂
2022. aug. 3. 23:04
5/12 anonim válasza:
Ha valakinek tetszik egy nő, akkor az neki minden a széptől kezdve a cukin át a dögösig, kontextustól függően
6/12 anonim válasza:
A szép a külsőre értendő, a cuki meg a viselkedésre. Lehet ugyanaz a személy mindkettő. Sőt, ha bejön, általában mindkettő.
7/12 anonim válasza:
pl. Riley Reid aranyos,cuki és szép is.
8/12 anonim válasza:
Más temperamentum, más személyiség talán. De lényegében semmi. Mindegyik vonz.
9/12 anonim válasza:
a cuki egyfajta bájos ártatlanságot takar, külsőre is használható, de szerintem nem feltétlen vonzó, gyakran túl sok kislányosságot hordoz magában, emiatt (legalábbis bennem felnőtt férfiként) ellentmondásos érzéseket kelt.
10/12 anonim válasza:
Nem tudom, én beraknám mindnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!