Hogyha kiköltözök Németországba, akkor ott fog megkülönböztetés érni, hogy nem vagyok német? A németet nagyon jól beszélem.
“úgy néznek a kelet EU-s bevándorlókra, mint mi az albánokra, ukránokra.“
Ki az a mi? Miért írsz mindenki nevében, ki vagy te?
Hogy nézel az albánokra és ukránokra?
Csak azért kérdem, mert albán vagyok egyébként.
Némettel nem is fogsz találkozni, ha igen, le fog nézni.
Hamarabb lesz török főnököd, úgy fog veled bánni, mint a kutyával.
Vegyes, hisz ott is emberek élnek.
Nagyon sok a bevándorló.
Van egy réteg aki akármit csinálsz utálni fog mert nem német vagy.De van olyan réteg is, aki közömbösséggel fogad, és ha azt látja beállsz a sorba ,végzed a munkád gond nélkül és nincs veled semmi probléma, akkor elfogadnak, sőt támogatnak is. De ahogy írtam mindig lesznek olyanok, akik megfojtanának egy kanál vízben.
“De ahogy írtam mindig lesznek olyanok, akik megfojtanának egy kanál vízben“
Szerencsére ez Magyarországon egyáltalán nem jellemző. Ahol a miniszterelnök is olyan szavakat használ, amit utoljára a náci Németországban lehetett hallani (pl. fajkeveredés) . Édes Istenem…
"Ahol a miniszterelnök is olyan szavakat használ, amit utoljára a náci Németországban lehetett hallani (pl. fajkeveredés)"
Ezt még Amerikában is hallhattad a 70' években, sőt Dél Afrikában is 1994-ig. Nem kötekedésből, csak a történelmi hűség kedvéért.
Azért erősen attól is függ, hogy milyen szakmával, milyen munkakörben....
A férjem vendégoktatóként volt kint egy hamburgi egyetemen - nem volt megkülönböztetés...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!