Mikor voltatok életetekben a legkimerültebbek, és miért?
Undi ez a sok lepontozás. Én is az egyik válaszoló vagyok, teljesen korrekt dolgot írtam. Az én életem szóval én tudom mi az ami kimerít. Írhattam volna, hogy 1 évig Németországban dolgoztam a sertés feldolgozó üzemben, egyik hét délelőttös másik éjszakás volt, 12 órában szqros 1300 euróért havonta.
De amíg nincs saját vállalkozása az embernek saját biznisszel addig igenis minden nap kimerítő ebben a modern rabszolgaságban.
Nem az az ember dolga, hogy rabszolga legyen. Majd ha kitörök soha többet nem leszek olyan fáradt mint rabszolgaként.
Jelenleg igen Usa mert nem maradok a nyomorban.
Takarítok, hetente kapok 700$-t és adózok. Átlagosan 7 órát dolgozom heti 5 napon keresztül és 4:30-kor kelek, mert megyünk edzeni. Boldog vagyok és nem, nem vagyok kimerült.
Szerintem maga az élet kimerítő, ha nem vagy boldog, szóval tegyél meg mindent, hogy boldog legyél.
25/L
8. éve keveset alszom. Volt olyan két hónap, amikor napi 2-3 órát aludtam. Voltak olyan időszakok, amikor a 6-7 órás alvásomat 20-30 alkalommal kellett megszakítanom 30-50msp-re. Ez is évekig tartott ebben a bő 7 évben.
Emellett dolgozom, feleségem van (hasonlóan kell aludnia ugyanezen időszakban), gyermekeket nevelek, ledolgozom a napi 8-9 órámat.
Egészségi eredmény: pajzsmirigy össze-vissza működés, "rendszerbetegség" - máj, koleszterin, ilyesmi, memóriazavarok egy rövid időszakban, ingerlékenység, depressziós időszakok, stb. Volt 2 olyan hónap közben, amikor rendesen tudtunk aludni.
...Egyébként mára elég jól megszoktuk. A fiunk apnoés két hónapja, amikor 3 órát aludtunk és váltottuk egymást, már szinte meg sem kottyant...
Szakvizsga előtt. Életemben nem magoltam még annyit éjjel- nappal, mint akkoriban. Energiaitalokon és koffeintablettákon éltem kb.
Meg sokszor éreztem magam nagyon kimerültnek a suliban is, a korán kelést sosem bírtam. Most meló miatt sem viselem jól, de legalább nem fél6kor kell kelnem mint suli alatt. Később kezdek és közelebb is van a munkahelyem:)
Gyűlölöm a kialvatlanságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!