Mikor voltatok életetekben a legkimerültebbek, és miért?
Miért vannak leszavazva az emberek? Volt egy kérdés, mindenki válaszolt rá őszintén.
Őszintén érdekelne, hogy akik "nem hasznos"-t nyomtak, azok milyen választ gondolnának hasznosnak? :)
Első éves koromban az orvosin. Sok minden volt akkor, a húgom kórházba került, akkor volt egy szakitasom is ami igazából azert volt érdekes mert együtt se voltunk, sose volt kimondva de teljesen úgy viselkedtünk, illetve akkoriban általában 4 óránál sose aludtam többet. Mikor vege lett a vizsgaidoszaknak akkor is kellett 1 hét mire kipihentem magam
Most 23 éves vagyok
Durvát nem fogok mondani, és eddig két esetet tudnék felhozni.
Az egyik akkor történt, mikor gólyatáborba mentem. Szobánként körülbelül 8 ember volt beosztva. Mi valamilyen okból fogva 10-en voltunk. 10 ember besűrítve nem igazán a legcsendesebb szoba a világon, így az éjszakai alvás az borzadály volt és ráadásul még emeletes ágyon is aludtam, attól félve, hogy lezuhanok. Reggel 7-kor bömböltették a felsőbbévesek a hardteket, szóval arra keltünk és az utolsó napokon már szinte aludni se lehetett annyi program volt. Miután hazamentem, zsinórban aludtam 14 órát.
A másik eset nem annyira vidám, akkor már rendesen gimis voltam, és mondjuk azt, hogy az iskolám nem éppen a leglazább. Baromi sokat kell tanulni, ráadásul abban az időben pánikrohamokkal öröm volt csinálni. Egy jó darabig abban az időszakban azt éreztem, hogy csak aludni szeretnék. Teljesen kimerített a tanulás.
A következő tanévet elnézve szerintem még lesz egy csomó olyan pillanatom, hogy a végkimerülésig tanulni fogok. Főleg úgy, hogy az évvégi jegyeim nem lettek annyira fényesek.
#35 vagyok
Elfelejtettem hozzátenni: 16/L
Hát figyelj mindenki más fog írni ez mindenkinél más.
Én azt mondom, hogy 15 éves korom óta robotolok. 25 vagyok most és kurvqrq elegem van.
Csak a harmadik párkapcsolatomban vagyok... nagyon kimerítőek a férfiak, korábban a család is kimerített ma már inkább távolságot tartok...akkor ott a munka... elég volt, Magyarország, Szlovákia, Németország tököm kivan minddel...Jelenleg USA, de
1-2 év múlva saját bizniszt akarok... nagyon nehezen húzok ki minden napot. Arra gondolok már most megállás nélkül, hogy nem kell sokáig még csinálni.
Csak jöjjön be a pénz és majd ha nő a család legyek velük 0-24 ben aztán minden energiáját a családomra tudok fordítani.
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!