Mikor voltatok életetekben a legkimerültebbek, és miért?
Figyelt kérdés
Ha kort és nemet is írtok a végére, azt megköszönöm 🙂2022. júl. 15. 21:59
11/44 anonim válasza:
Gimnazista koromban. Már elég fiatalon durván alvászavaros lettem, 2 órákat aludtam jópár éven át. Volt, hogy napokig nem tudtam aludni egy percet sem, de közben reggel 7-8-tól délután 4-ig óráim voltak, este pedig edzés és egyéb különórák, ráadásul jócskán volt szociális életem is. Akkoriban többször is volt, hogy már hallucináltam a kimerültségtől, és többször elájultam. Nagyon sokat stresszeltem/szorongtam is, ami még jobban lefárasztott.
12/44 anonim válasza:
Huszonévesen többször is
Péntek este elmentünk inni bulizni,discozni haverokkal.
Discobol reggel hatkor értem haza, zuhany, kávé,pirítós fogmosás és mehettem utána dolgozni
7:45-re, szombaton persze 12 óra meló.
7:45-20:05-ig
Mire hazaértem lényegében csak beajultam az ágyon.
Volt mikor az ágy előtt a szőnyegen aludtam el annyi erőm se volt,hogy felmásszak az ágyra.
Ezt huszonévesen rendszeresen csináltam havonta 1-2 alkalommal.
Ma már persze nem bírnám.
14/44 anonim válasza:
1 hét szigetfesztivál után hajnalban lefeküdtem és következő nap este ébredrem fel. Azt hittem még aznap este van de kiesett egy nap. Meglepő volt. És még akkor is alig éltem. :)
15/44 anonim válasza:
Most mert hajnali 4 óra van xd
16/44 anonim válasza:
Covid oltás után másnap feküdtem az ágyban és úgy éreztem a kisujjam sem tudom megmozdítani a fáradtságtól.
Azért senkit nem akarok lebeszélni, pár nap után elmúlt. :)
18/44 anonim válasza:
A legextrémebb az volt, hogy direkt pörgettem magam (nem szerekkel), hogy mennyit bírok ébren lenni. Van egy olyan elképzelés, hogyha tudatosan élsz (nem magyarázom el), akkor hosszútávon elég négy óra alvás. Na, gondoltam kipróbálom. Sikerült majd 72 órát ébren lennem és aztán "tudatosan" aludtam minden szituban:), mert nem bírtam tovább. Később aludtam rendesen is és folytattam a kísérletet, amíg bírtam, nagyjából egy hétig. Manapság max 6 órát alszom, így közeledem a 4 órás limithez:) Gondolom 30 év és meglesz.
19/44 anonim válasza:
Bkcsi utolsó de ez tiszta hülyeség. Csak a szervezetedet nyírod ki. Az ember nem 4 óra alvasra van evolúciosan kialakítva. Elterő az alvasivény de a 4 óra az mindenkinek nagyon kevés.
20/44 anonim válasza:
Egyszer régen egy biciklitúra után. Nem volt opció bárhol megállni aludni így egyhuzamban haza kellett tekerni, mert még lámpa sem volt nálunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!