Normális, ha 24 évesen van waifum?
Figyelt kérdés
A waifu egy olyan kitalált, (általában anime) karakter, aki iránt az illető érzelmeket táplál.2022. júl. 10. 03:10
21/25 anonim válasza:
#20 te miről beszélsz ember?
#11, #17 vagyok nem mellesleg pali xd
22/25 anonim válasza:
21. Tudtam hogy hímnemű vagy, azok nyilatkoznak így :D
Ha valaki nem olyan szerencsés mint ti - fuckboyok- akkor az már degenerált és hülye.. De ahelyett hogy segítenétek a társaitoknak, belerúgtok az elesettekbe. Szép kis viselkedés.. :)
23/25 anonim válasza:
neked se jutott több anime bodypillowoknál ahogy látom
24/25 AlexKieninger válasza:
23. Ezt írod de közben a bodypillowod öleled, hát ölelgesd csak mert úgy sincs azon kívül senki más melletted
25/25 anonim válasza:
Hiába vagyok lepontozva, sajnos igazam van. Ilyen ez a magyar nép. Lehet mindkettő animés, de ha a másik ember picit is fura, bele kell rúgni és kigúnyolni...
Istenem, tényleg vicc a magyar mentalitás... Persze az ilyenek élőben csöndben vannak, csak online van nagy arcuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!