Normális, ha 24 évesen van waifum?
Figyelt kérdés
A waifu egy olyan kitalált, (általában anime) karakter, aki iránt az illető érzelmeket táplál.2022. júl. 10. 03:10
2/25 anonim válasza:
Attól függ mennyire veszed komolyan
Nekem is "van", de nem annyira gondolom komolyan. Inkább csak szimpatikus a karakter
3/25 A kérdező kommentje:
Pl elalvás előtt rá gondolok, meg hozzábújok a falhoz és arról fantáziálok, hogy ő van mellettem, meg szexuálisan is izgat
2022. júl. 10. 11:24
4/25 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem normális. De gondolom nincs senkid, magányos vagy, és neked ez jutott.
5/25 AlexKieninger válasza:
Hát igen ez eléggé kemény, de szerintem nem annyira baj, mert én még nálad is durvább vagyok, mondjuk én csak 19 éves vagyok. Egyébként fiú vagy vagy lány és ha szabad megkérdeznem ki a szerencsés karakter?
6/25 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg magányos vagyok. 19 évesen még nem gondoltam akkora bajnak, de 24 évesen már kezdem annak érezni. Főleg, hogy 19 évesen még közelebb álltam ahhoz, hogy legyen valódi barátnőm, de azóta egyre mélyebbre süllyedek, nincs már szociális életem és a helyzet egyre reménytelenebb.
2022. júl. 10. 14:01
7/25 A kérdező kommentje:
Hogy ki az, azt inkább privátban leírom
2022. júl. 10. 14:01
8/25 anonim válasza:
Nekem is volt 17 és 27 éves korom között (csak akkor még nem tudtam, h ennek neve is van)
9/25 anonim válasza:
Valakik szerint nem normális.
De semmi gond, nekem Rikka a waifum. UwU
10/25 anonim válasza:
Ez nem egy mentális betegség, amire bogyókat kellene szedj. Amikor összeszeded magad, lesz rendes párkapcsolatod is. :)
Uwu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!