Normális, ha 24 évesen van waifum?
"uwu" aztán csodálkoztok hogy nincsen szociális életetek meg ki vagytok rekesztve :DD
de nem baj verjétek csak a "waifu"-tokra hátha majd az segít (nem fog)
11-es most saját magadról beszélsz?
Mármint ha normális lennél nem írtál volna ilyet, bocs de nem tudom elképzelni hogy van barátnőd, ha lenne nem írtad volna ezt. Valószínű hogy miután ezt leírtad elmész kiverni egy anime csajra, és gondolod magadba (fúúú de menő vagyok, most jól megmondtam azoknak a waifus b*ziknak) mondjak valamit? Szerintem te gázabb vagy mint ezek a srácok itt, ők legalább kimerik mondani hogy mit csinálnak, ha épp nincs párkapcsolatuk te meg nyugodtan álmodozz milyen menő vagy.
11. Eléggé befordult lehetsz, ha azt hiszed én is egy fijú vagyok akinek waifuja van.
Én a másik nemet erősítem, csak gondoltam leszek olyan vicces hogy ide írjak egy "Uwu"-t, de látom neked egyből leesett a lényeg.
Taps taps! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!