Általában akiknek jó a szülői hátterük, azok az emberek sikeresebbek lesznek az életben?
Az tény, hogy a jó háttér már fél siker.
Nem mindegy, hogy értelmes, normális szüleid vannak, jó nevelés, jó iskola, anyagi és lelki támogatás.
Vagy nem mindegy, hogy valami retkes bugrisok fialnak le sokadik gyerekként mert szeretnek kefélni. Nem ugyanonnan indulsz és nem ugyanazok a lehetőségeid lesznek.
Meglepődnék ha nem így lenne.
Rossz alapokra nem lehet várat építeni.
de mi az a siker? Mert sokaknak az a sikeres ember aki gazdag. Az en vilagomban az a sikeres, aki eleri a celjait, legyen az akarmi, penz, no, haz, allas, utazas … mondhatnank hogy de hat minden a penzhez vezetheto vissza, de a jo allas nem feltetlen jelent tobb/sok penzt, utazni stoppal is lehet stb…
Ebbol a szempontbol baromi sikeres vagyok, de en abszolut also-kozeposztalybeli csonka csaladbol szarmazom.
Mivel mar 30 vagyok lassan szerintem van annyi elettapasztalatom hogy elmondhatom hogy a siker semmi mason nem mulik csak rajtad, illetve hogy mennyire jol tudod kihasznalni a lehetosegeket amik jelenleg rendelkezesedre allnak… es itt nyitva hagyom a kijelentest, kepzeljen bele mindenki amit akar, de hozzatennem hogy a termeszet torvenyei itt is jatszanak…
Plusz azt is hozzatennem, hogy ez mar kicsit ezoteria, de a belso megerzeseimre szoktam hallgatni, neha ha az agyammal cselekszek vagy semmit nem erek el vagy rontok a helyzeten, de ha a belsomre hallgatok mindig jo dolgok tortennek es ugy ahogy akartam elotte. Lehet hulyenek nevezni, de eddig mindig bejott. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!