Miért, mi azoka hogy éjjfélkor még úgy űlnek a tizem-huszonévesek a belvárosban, mintha ráérnének?
Nem.
Hallottál már olyan szót, hogy "kábítószer"?
Szerinted hülyeségből írom, hogy ha odamenne a rendőr???
Tudod miért írom? Mert nem egyszer láttam már ilyet.
Egy tini társaságnál megállt a rendőrkocsi 2 fiú 3 lány volt a társaságban és az egyik srácnál kábítóyzert találtak. 3 évet űlt.
Az ilyen furcsán jókedvű meg vigyorgó társasághoz oda szoktak menni, hogy nem e drogoztak.
22: és.....?????
Nyilván ezek a rendőrség látókörében voltak már hosszabb ideje....
De egy random beszélgetős, sétálgatós, üldögélős társasághoz miért is menne oda a rendőr...???
Nem , nem Levike a kérdező.
Ő nem azt mesélné hogy másokat biztos megállítana a rendőr.Hanem azt hogy őt megállította.Vagy hogy ilyen és olyan esetben vajon megállítaná-e :) Vagy köteles-e kipakolni a zsebeit.Meg a szokásos agyalágyult kérdéseivel jönne :)
Azt nem tudom, hogy hítvák a két srácot, nem biztos, hogy Levikének vagy honnan jött most ez a név? Én nem ismertem a két srácot.
Most mi ez a név? Én sem vagyok Levike, furcsa is lenne, mikor egy 60-as éveiben járó nő vagyok.
Szerencsés vagy hogy nem tudod ki az a Levike.Ne is akard megtudni :D
Ajjaj, nyugger mami...
Akkor nem csoda, hogy a kádár korszakbeli rendőri vegzálásokat vágyod vissza... :-D
Én sem vagyok sokkal kevesebb, de nálad ezerszer felvilágosultabb vagoyk. :-D
Nem vagyok még nyugger, de nem sok van hátra. 61 éves vagyok ugyan.
Bevásárlóközpontban dolgozom mint takarító. Mi 14.30-22.30 óráig dolgozunk. Hiába bezár este 9 kor a pláza nekünk ott kell lenni még másfél órát.
Azért jött ez a kérdés, mert szabadnapokon mint most, meg mikor tehetem megcsinálom a dolgaimat, nem szeretek tévézni, hiradót sem nézek, mert állandóan a baleset, bűnügy megy benne. Internetezek, függő vagyok és amikor megyek hazafelé látom ezeket a fiatalokat, de mondom semmi közöm hozzá.
Az unokám 14 éves lány, most hogy szünet van sem megy el tekeregni, este mindig otthonvan süt főz az anyukájával, mert az apja 3 éve egyszerűen lelépett, hárman vannak. Anyuka, huga meg ő Aztán meg olvas. Mondja is, hogy soha nem fog csavarogni meg bulizni.
29: OK, ez a te családod, és te.
Miért kéne MINDENKINEK ugyanígy élnie, ahogy ti...???
Nem azért mert takarítónő vagy, hanem egyáltalán....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!