Miért, mi azoka hogy éjjfélkor még úgy űlnek a tizem-huszonévesek a belvárosban, mintha ráérnének?
Csak feltettem egy kérdést.
Utolsó. Nincs kijárási tilalom, de van hogy a rendőr késő este, éjjfél körűl megkérdezi, hogy honnan hová, mi a cél.
Hidd el, ha arra járna a rendőr, tuti megkérdezné őket, hogy honnan hová mennek, céltalanúl űlnek, mi a cél.
12: Soha életemben egyetlen rendőr sem kérdezte meg, hogy miért vagyok éjszaka az utcán. Ha veled ez rendszeresen előfordul, akkor rossz hírem van: eléggé bűnöző kinézeted lehet. Egy csendes, normálisan viselkedő, nem gyanúsan viselkedő baráti társasághoz nem fog csak úgy odamenni a rendőr arról faggatni őket, hogy mit csinálnak az utcán éjszaka. De ha oda is menne, az sem lenne gond, hiszen, ha nem csinálnak semmi illegálisat, akkor egy-két kérdés után továbbállna a rendőr.
Egyébként az eredeti kérdésre visszatérve: Nyilván azért lógnak az utcán későn, mert ráérnek. A tizen-, huszonévesnek nagy részének nincs munkája, nincs ahova másnap korán reggel mennie kell, szóval aludhat nyugodtan délig is, ha fáradt. A harmincas vagy még idősebb korosztály pedig lehet, hogy éppen szabadságon van, vagy olyan beosztásban dolgozik, hogy másnap nem kell mennie, vagy munkanélküli, vagy pedig szimplán csak bevállalja, hogy hétköznap este a haverokkal lóg, másnap reggel pedig fáradt lesz a munkában, mert megér neki ennyit a szociális élete.
Na jó, te tényleg valami alternatív univerzumban élsz szerintem... Mégis miért pakoltatná ki velük a táskájukat, zsebüket a rendőr?
És ha ki is pakoltatná: akkor mi van? Ha nincs náluk semmi illegális, továbbáll.
Te miért vagy ennyire beparázva a rendőröktől? Mit követtél el?
Levike ilyen, őt mindig megállítja a rendőr, meg kipakoltatja. De kizárt hogy Levike állandó délutánosba dolgozna :D
Meg most már jó ideje nem hallani felőle.Biztos bevonult a BV-be..újra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!