Huszonévesen miért tetszik inkább a régi fajta zene? És nem arra gondolok ami akkor ment amikor felnőttem, hanem jóval régebbiek általában!
Egyszerűen a gitár, az énekes tökéletes teknikája, a basszusgitáros, a billentyűs, mind mind valami egészen mást hoztak mint a mai "remek" művek. Olyan összhangjuk volt, hogy nem is tudom leírni. Komolyan felnézek ezekre az emberekre és hallom a fülemmel, hogy ezt a mai nagyon híres sztárok nem tudnák megcsinálni, csak ki kell menni egy koncertre és bárki meghallja aki szeret énekelni, netán játszik valamin! Ahol nincs számítógép, bár állítólag még ott is van!
Ez normális 23 évesen?
Basszus, miért ne lenne normális? Vagy mindenki csak azt kéne hallgassa, ami az ő fiatalsága alatt volt népszerű?
Teljesen normális, ahogyan az is, hogy én például még az ókori hangszerekkel játszott zenéket vagy például az indián népzenét is szeretem, ahogyan az is, hogy egy barátnőm például az afrikai törzsek népzenéjéért van oda, de például mai rockot (Halestorm, Skillet, Avenged Sevenfold, stb) is hallgatunk mindketten.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!