Ha az öregasszonyok úgy köszönnek nekem, hogy "Jó napot kívánok! " az azt jelenti, hogy már felnőttem? 😀
Figyelt kérdés
Megfigyeltem már, hogy az öregasszonyok a gyerekeknek "szervusz"-szal köszönnek vissza a "csókolom"-ra, a felnőtteknek meg "Jó napot kívánok!"-kal. Mivel nekem 10-ből 8 öregasszony "Jó napot kívánokkal!"-kal köszön vissza, ha "Csókolom!"-mal köszönök nekik, akkor ez azt jelenti, hogy felnőttem? 😀2020. febr. 13. 12:45
1/3 anonim válasza:
Nem jelenti azt, ha kitetted ezt a kérdést, de a külsőd ezt mutatja.
2/3 anonim válasza:
Nem, az etikett szerint magázni kell mindenkit alapból az etikett szerint.
3/3 anonim válasza:
Amikor 15 évesen nyári munkáztam, engem is magáztam, pedig külsőre talán még annyinak sem látszódtam, szóval ez csak szimplán annyi, hogy ismerik az etikettet. Legalább még ők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!