Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon mi baj lehet a kisugárzá...

Vajon mi baj lehet a kisugárzásommal, hogy senki nem kezdeményez?

Figyelt kérdés
Valahol mindig megakad a dolog, pedig kedves vagyok az emberekkel. Már arra gondoltam, hogy lehet tudat alatt a testbeszédemmel üzenek valamit, amit nem is akarok.

2022. jún. 21. 23:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Örulj neki. Lehet a személyiség zavaros pasiknak, aki ki akar használni, ezek szerint tök normálisnak nezel ki.
2022. jún. 22. 08:11
 12/26 A kérdező kommentje:
Teljesen ápolt vagyok, nem ilyen gond van. Miből érződik az önbizalomhiány?
2022. jún. 22. 08:36
 13/26 anonim ***** válasza:
23%

Nincsen barati kör akkor nehéz

Lehet nem vagy kinézetre sem ötös

A közértben ki szólítson le? Egy pszichopata ?

2022. jún. 22. 09:49
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell a legrosszabbat feltételezni folyamatosan.. Kedves utolsó, például melyik mondatomban írtam a barátaimról? Vagyis a hiányukról…
2022. jún. 22. 10:21
 15/26 A kérdező kommentje:
Akkor legyen mindenkinek egy jó napja, rendben legyen. Biztos a bajszommal, az ápolatlanságommal, a kövérségemmel van a probléma és persze azzal, hogy nincsenek barátaim. Köszi a segítséget mindenkinek, meg az önbizalom doppingot is!
2022. jún. 22. 10:25
 16/26 anonim ***** válasza:
14%
Na latod, ebbol latszodik, hogy nincs onbizalmad. Akinek van az nem sertodik be meg nem aggodik azon, hogy miert nem kezdemenyez senki. Miert nem kezdemenyezel te?
2022. jún. 22. 10:37
 17/26 anonim ***** válasza:
21%

Ok, a kérdésedről annyit, hogy megtanultam, hogy a kezdeményező emberek általában másokkal is azok, tehat nem kimondottan én hozom ki belőlük ezt, nemcsak nekem szól, ilyen a stílusuk, lator típúsú pasik, sok vassal a tűzben, nem fél a visszautasítástól mert több nője van, nem érinti érzékenyen.

Amelyik nem kezdeményez egyáltalán ált nem érdekelt, van valakije, nem kellesz. Amikor én kezdeményeztem, sose jártam jól....

Nehéz műfaj. Legjobb a társkereső ott aztan a hazug pszichopatak direktek

2022. jún. 22. 11:23
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Talán éppen túl kedvességed-törődésed a baj...van az a szint, amitől már én is irtózom.

4mp után nincs faciválasz! Tragédia!:DDD

Mindig annyit adj-szinte, amennyit kapsz.

2022. jún. 22. 13:52
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Velem is néha ez van.

Lehet, hogy nem vagy valami magabiztos, és az önbizalomhiány nem túl vonzó.

Lehet, hogy tényleg túlságosan is kedvesnek tűnsz, ezért lehet azt hiszik, csak megjátszod magad.

És az is lehet, hogy csak szimplán nem sokszor vagy olyan közegben, ahol mondjuk tényleg leszólítanának az emberek, ezért úgy érzékeled, hogy senki sem akar leszólítani.

2022. júl. 9. 00:44
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas koldulni idegen ferfiak figyelmét
2022. júl. 10. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!