Ma van a névnapom, viszont senki nem köszöntött fel, manapság nem szokás? Csak mert én minden közelebbi ismerősömet felszoktam :D.
Figyelt kérdés
Egyébként Boldog Névnapot minden Barnabásnak.2022. jún. 11. 18:58
1/9 anonim válasza:
Én egyáltalán nem is tartom számon a névnapjaimat mert annyi van (Tamás) szóval mástól sem várom el.
2/9 anonim válasza:
Nálunk volt egy fiú. A névnapja egy nappal a szülinapom előtt volt és mindig felköszöntötték a névnapján, de engem nem köszöntöttek fel a szülinapomon. Ez nekem nagyon rosszul esett.
3/9 anonim válasza:
Számomra mindig is kamuünnep volt, senkit sem köszöntök fel és mostanra már engem sem szoktak, mert aki ismer az tudja mennyire nem érdekel.
4/9 anonim válasza:
Boldog névnapot! Én is fel szoktam köszönteni a közeli barátaim. Engem viszont soha senki. Mondjuk szülinapomon se. Nekem is rosszul esik, de ez van sajnos.
N
5/9 anonim válasza:
Boldog névnapot!
Én a számomra fontosabb emberek névnapjait, szülinapjait be szoktam írni a naptáramba, sokukét meg is jegyeztem, de nagyon ritkán előfordul, hogy így is elfelejtem. Viszont többnyire fel szoktam őket köszönteni. A saját névnapomon, szülinapomon pedig készítek valami finomságot, amivel megkínálom a szeretteimet, kollégáimat.
6/9 anonim válasza:
A saját névnapom nem tartom számon, nemhogy másét.
8/9 anonim válasza:
Engem még születésnapomon is csak 1-2 ember szokott.
9/9 anonim válasza:
Mit nem adnék érte, ha senki nem köszöntgetne születés- és névnapon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!