Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mennyire gáz,...

Szerintetek mennyire gáz, hogyha néha csak random elkezdek dalolgatni?

Figyelt kérdés
Például volt olyan, hogy az onlány oktatás alatt elfelejtettem magam lenémítani miután kérdezett a tanár, elkeztem énekelni és az egész osztály hallotta. Vagy olyan is van, hogy csak úgy random a buszon vagy az utcán elkezdek énekelni. Sokan hülyének is néznek emiatt, ami zavar, de nem nagyon tudom magam korlátozni. Ha dalolni kell, hát dalolni kell.

2022. jún. 10. 20:19
 1/5 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, én is szoktam dúdolgatni az utcán vagy énekelni vagy táncolni, ha épp olyan kedvem van, pont nem érdekel, hogy ki mit gondol, a lényeg, hogy én jól érzem magam :D
2022. jún. 10. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megesik a zuhany alatt de nagyobb társaságba ahol zavaró lehet mellőzd🤣
2022. jún. 10. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mit, azért Divízió 88-at csak finoman.
2022. jún. 10. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj, hogy énekelsz és jól érzed magad. Sokkal jobb mintha hangosan zsörtölődnél, mint sok ember. Ha meg valakit zavar, ott a fülhallgató. Engem pl kifejezetten zavar ez a karaoke stílusú éneklés, ezért is megyek mindenhova fülessel, probléma megoldva :D Azt nem tudom mennyire komolyan írtad hogy nem tudod magad visszafogni, de ha tényleg nem megy akkor viszont lehet hogy kényszeresen csinálod, nem jókedvből, és az már nem túl jó.
2022. jún. 10. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Otthon, magányban nem gond, közösségben gond, figyelj kicsit a többiekre, mert zavaró tud lenni. Kérdezd meg őket, előtte, vagy amikor felocsúdsz, hogy zavarja-e őket.
2022. jún. 10. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!