Szerintetek mennyire gáz, hogyha néha csak random elkezdek dalolgatni?
Figyelt kérdés
Például volt olyan, hogy az onlány oktatás alatt elfelejtettem magam lenémítani miután kérdezett a tanár, elkeztem énekelni és az egész osztály hallotta. Vagy olyan is van, hogy csak úgy random a buszon vagy az utcán elkezdek énekelni. Sokan hülyének is néznek emiatt, ami zavar, de nem nagyon tudom magam korlátozni. Ha dalolni kell, hát dalolni kell.2022. jún. 10. 20:19
1/5 Sunshinedoll válasza:
Szerintem nem gáz, én is szoktam dúdolgatni az utcán vagy énekelni vagy táncolni, ha épp olyan kedvem van, pont nem érdekel, hogy ki mit gondol, a lényeg, hogy én jól érzem magam :D
2/5 anonim válasza:
Megesik a zuhany alatt de nagyobb társaságba ahol zavaró lehet mellőzd🤣
3/5 anonim válasza:
Attól függ mit, azért Divízió 88-at csak finoman.
4/5 anonim válasza:
Az nem baj, hogy énekelsz és jól érzed magad. Sokkal jobb mintha hangosan zsörtölődnél, mint sok ember. Ha meg valakit zavar, ott a fülhallgató. Engem pl kifejezetten zavar ez a karaoke stílusú éneklés, ezért is megyek mindenhova fülessel, probléma megoldva :D Azt nem tudom mennyire komolyan írtad hogy nem tudod magad visszafogni, de ha tényleg nem megy akkor viszont lehet hogy kényszeresen csinálod, nem jókedvből, és az már nem túl jó.
5/5 anonim válasza:
Otthon, magányban nem gond, közösségben gond, figyelj kicsit a többiekre, mert zavaró tud lenni. Kérdezd meg őket, előtte, vagy amikor felocsúdsz, hogy zavarja-e őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!