Létezik még ember manapság, aki CÉLIRÁNYOSAN hallgat rádiót?
Megmondom őszintén, azért tettem fel a kérdést, mert alapvetően sok zenét/énekest/együttest szeretek, viszont se konkrét nagy kedvenc nincs, se tárhely a telefonomban pl., hogy elkezdjek zenéket letöltögetni. Azonban azt vettem észre (az emberek véleményén is) meg a környezetemben is, hogy a rádiók "ideje" lejárt, tehát manapság már alig-alig van, aki szereti is hallgatni.
Így felteszem a kérdést, szokott valaki még úgy rádiót hallgatni, hogy nemcsak "háttérzajnak" megy pl. autóban, munkahelyen, stb., hanem kifejezetten azért kapcsolja be, hogy meghallgassa, milyen számok mennek pl. 18 órától 20 óráig a kívánság műsorban? Van még ilyen?
Nagymamám 90 évesen.
Ő nem hajlandó megszeretni az internetet - korából kifolyólag idegenkedik a modern technikától.
Most már új mobiltelefont sem hajlandó megszokni, nem érdekli, hogy elromlott neki a régi. (Illetve sajnálta, de ez van.)
69 évesen még érdekelte a modern technika, 2001-ben lett először mobiltelefonja. (Hamarabb, mint nekem.)
Imádja a rádiót, az a mindene. Vannak meghatározott adások is, hogy miket szeret (politikai hírek, hétköznapi nehézségek megoldásait bemutató műsorok.) Ezek nélkül el sem tudja képzelni a hátralévő éveit.
Nagyon kevés ilyen ember van már.
Nálunk irodában muszáj hallgatnom a Retrot, mert imádják a kollégák a Bochkor című műsort.
Én a falat kaparom attól a mélysötét beképzelt pojácától. Amit meg az utolsó írt, a másik probléma:
próbálok nem figyelni a zenére, de így is feltűnő, hogy évekig képesek ugyanazt a 30-40 számot ismételni.
Tehát nincsenek sokan, mert az internet korában sok értelme már nincs rádiót hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!