Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elmentek egyedül kiràndulàsra...

Elmentek egyedül kiràndulàsra ha senki se ér rà,hogy csatlakozzon?Kötnétek valakihez a programot?

Figyelt kérdés
Velem mar előfordult,hogy elmentem,mert nagyon motivàlt a helyszín.Most is azon gondolkodom elmegyek egy egy naposra,van kedvem kicsit kiszakadni a mindennapokból.Akiket kérdeztem a baràti tàrsasàgból egyiknek nincsenek rendbe a papírjai,a màsik nem tudja fàradt lesz-e a hete a munkàn.Ha mindig màsokra vàrnék lehet nem jutnék el olyan helyekre ahova szeretnék és most van időm,lehetőségem elmenni.
2022. jún. 10. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én símán, még külföldre is utaztam így nem egyszer.

De ha zavar, akkor FB-n van szingli turatárs kereső csoport.

2022. jún. 10. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem zavar🙂de koszonom.Nem vagyok maganyos farkas csak ha mindig varok,alkalmazkodom valakihez felo sok helyre nem jutnek el.Ha meg olyan programokba megyek bele amihez nincs kedvem es mindig a sajatomat melloznem az olyan lenne mintha nem onmagam lennenk,nem lenne meg a szabadsagom.Persze szeretek tarsasaggal is utazni egy- ket jobarattal vagy akar csoporttal is de nem gond egyedul sem elmenni.
2022. jún. 10. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen elmegyek akár a társaság kárára is. Kéktúrát is eddig szigorúan egyedül csinálom, még ha nehezebb is megoldani a közlekedést.
2022. jún. 10. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
48%

Még sosem mentem egyedül, főleg azért, mert félek egymagamban túrázni vagy ismeretlen új helyekre menni.

Illetve nem szeretek egyedül még sétálni sem, jobb szeretem, ha párom vagy családtagom társaságában töltök időt a szabadban.

2022. jún. 13. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!