Lányok. Hogyan kezelitek azokat a helyzeteket mikor más nő pl eladók flegmán kimosolyogva szolgálnak ki?
Nekem komolyan rosszul esnek az ilyenek. En vagyok a kedves mosolygos nyalis ha vmit kérek, mire ők végigmérnek szajat húznak flegmáznak meg ilyenek.
Neha ezeket tetézi az is ha velem van a barátom akkor meg vele külön kedvesek velem meg jofomrán bunkók.
Csak mert van egy hely ahova szeretnék menni gyrosert, mert ott a legjobb, de már tartok a kiszolgálotól. Az a tipus akivel ha egyutt dolgoznánk, engem tuti kiközösítene lefikazna. Helybol utál.
Az hogy szinte már nyájasan kedvesen csicskulva udvariasan "beszélgetek" mindenféle női kiszolgáloval, sz.rt se ér.
Ja meg olyanokat csinálnak.pl nem kérek bele csípős szószt, direkt beleteszik mégis aztán jön a jaj bocsi.
Barátomnak már elore mondtam mikor kikertem csipomentesen hogy figyeld meg hogy csípősen fogja adni.
Ha egyszer van ilyen akkor "nem veszem észre".
Ha rendszeres akkor szimplán nem megyek többet oda.
Feltűnően nyugodt, és már-már zavarbaejtően közvetlen, és kedves leszek. Magamban meg röhögök, mert általában nem tudnak vele mit kezdeni, és zavarba jönnek. :D
A másik eset, amikor épp "jó kedvemben" talál, ha ő flegmázik, mert kérni, vagy rendelni merek tőle valamit, akkor kerek perec rákérdezek, hogy probléma-e, hogy idejöttem vásárolni. Ennél ugyanaz a reakció, zavarba jön. Na meg magyarázkodni kezd. Ha meg egyszerűen tajparaszt, és kicsit sem érzi magát kellemetlenül egyik szituban sem, akkor kérem a panaszkönyvet, üzletvezetőt, főnököt, és az írásos panasztól, illetve egy jó szar facebook, vagy google értékeléstől sem riadok vissza.
Nem érdekel, hogy utálja a munkáját, akkor menjen el máshova, de a személyes nyomorát ne vetítse ki másra!
Velem soha nem bunkózott női eladó. Gondolom szép vagy és azért utál sok nő, én nem vagyok szép, de ismerem a jelenséget, hogy a nők flegmáznak a náluk szebbekkel.
Engem csak pasiktól érnek ilyen lenézéses dolgok. Pl párommal vettünk valamit, de ő gyakorlatilag csak ott állt mellettem. Én kommunikáltam végig az eladóval, én fizettem ki a cuccot, erre a visszajárót a párom kezébe nyomta, mert ő a férfi :D
Vagy mikor nyaraláson megnéztünk egy régi malmot, csak mi voltunk, meg a pasi aki bemutatta. Kérdezek tőle valamit és a páromnak válaszol a kérdésemre, végig az ő szemébe néz :D
De mondjuk én ezeken is csak röhögni tudok, nem bánt a dolog, pedig lehet hogy kéne.
Nem a munkahelyével van baja, mert barátomnak érdekesmódon viszont hízelegnek. Már rá szoktam inkabb sózni hogy csak ő rendel nekem is, vendéglato egysegekben az italomat is ő keri ki, en meg szinte inkabb a barátom mögé allok mintha en ott se lennék, vagy teraszos helyen be se megyek a pulthoz pl.
Barátom szivesen vallalja mindig hogy beszel helyettem is. Sőt tetszik is neki ha en csak ceendben vagyok ilyenkor ő meg intez mindent.
De nem mindig vagyok vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!