Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez szerintetek mennyire...

Ez szerintetek mennyire sértő? Nektek az lenne?

Figyelt kérdés

Egy ismerős mondta, hogy látta Zámbó Árpit Jimmy dalolat énekelni. Majd hozzá tette "úgy még te is eltudnád énekelni"

Ez nem túl lekezelő. Egyébként ráadásul én kifejezetten jól énekelek. Ő meg még nem is hallott énekelni.

ma 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ezen nem sértődnék meg. Főleg, mert ezzel a "úgy még te is eltudnád énekelni" dologgal akár arra is utalhatott, hogy bármilyen mezei ember tudott volna hasonló szintű produkciót lenyomni.
ma 15:59
 2/4 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ez nem téged, hanem Zámbó Árpit minősítette.
ma 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezzel nem téged minősített hanem Zámbó Árpit. Attól hogy jól énekelsz attól nem vagy világsztár, nagyon sok átlag embernek van jó hangja. Itt csak úgy értette hogy bárki eltudná úgy énekelni, a Zámbó Árpi nem tehetséges. Szerintem rád nézve ez nem sértő.
ma 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez inkabb vicces.
ma 17:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!