Lányok. Hogyan kezelitek azokat a helyzeteket mikor más nő pl eladók flegmán kimosolyogva szolgálnak ki?
Nekem komolyan rosszul esnek az ilyenek. En vagyok a kedves mosolygos nyalis ha vmit kérek, mire ők végigmérnek szajat húznak flegmáznak meg ilyenek.
Neha ezeket tetézi az is ha velem van a barátom akkor meg vele külön kedvesek velem meg jofomrán bunkók.
Csak mert van egy hely ahova szeretnék menni gyrosert, mert ott a legjobb, de már tartok a kiszolgálotól. Az a tipus akivel ha egyutt dolgoznánk, engem tuti kiközösítene lefikazna. Helybol utál.
Az hogy szinte már nyájasan kedvesen csicskulva udvariasan "beszélgetek" mindenféle női kiszolgáloval, sz.rt se ér.
Szivesen készítenék videofelveteleket komoly összegyűjteném egy csokorba.
Ilyen összehasonlitásképoen amikor en rendelek:
Képek videok
Amikor a barátom rendel:
Képek videok
Velem még sose volt ilyen. Boltokban, vendéglátóhelyeken kedvesek. Olyan volt, hogy nem nagyon foglalkoztak velünk. De hogy direkt bunkók legyenek, én olyat még nem tapasztaltam.
Szerintem ne vidd túlzásba a kedveskedést. Ne legyél bunkó, de nem is kell csicskulni, ahogy te írtad. Nem is értem, miért teszed. Legyél távolságtartóan normális. Vagy nézd őket levegőnek, egy gépnek, akinek az a dolga, hogy kiszolgáljon. Nem kell nekik kedveskedni, ha ők mindig bunkók.
Ha meg nem azt kapod, amit kérsz, akkor szóvá kell tenni határozottan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!