Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Hogyan kezelitek...

Lányok. Hogyan kezelitek azokat a helyzeteket mikor más nő pl eladók flegmán kimosolyogva szolgálnak ki?

Figyelt kérdés

Nekem komolyan rosszul esnek az ilyenek. En vagyok a kedves mosolygos nyalis ha vmit kérek, mire ők végigmérnek szajat húznak flegmáznak meg ilyenek.

Neha ezeket tetézi az is ha velem van a barátom akkor meg vele külön kedvesek velem meg jofomrán bunkók.

Csak mert van egy hely ahova szeretnék menni gyrosert, mert ott a legjobb, de már tartok a kiszolgálotól. Az a tipus akivel ha egyutt dolgoznánk, engem tuti kiközösítene lefikazna. Helybol utál.

Az hogy szinte már nyájasan kedvesen csicskulva udvariasan "beszélgetek" mindenféle női kiszolgáloval, sz.rt se ér.

2022. jún. 9. 11:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
69%
Sosem találkoztam még ilyennel.
2022. jún. 9. 11:58
 12/31 A kérdező kommentje:

Szivesen készítenék videofelveteleket komoly összegyűjteném egy csokorba.

Ilyen összehasonlitásképoen amikor en rendelek:

Képek videok

Amikor a barátom rendel:

Képek videok

2022. jún. 9. 12:01
 13/31 anonim ***** válasza:
69%
Én alapból bunkó vagyok már mindenkivel, mert megszoktam, hogy velem is az mindenki. Ha viszont valaki részéről mégis kedvességet tapasztalok, akkor még ötször olyan kedves vagyok vele hálából. Lehet, hogy ez nem jó, de az emberek juttattak idáig, maguknak köszönjék.
2022. jún. 9. 12:03
 14/31 anonim ***** válasza:
13%
A 7-es leírta.Bombázó vagy,és irigyek rád.
2022. jún. 9. 12:11
 15/31 anonim ***** válasza:
91%
Hogy lehet legjobbnak nevezni egy ilyen helyet, ha nem azt kapod, amit kérsz? Én ott helyben szólnék, hogy nem így kértem, csináljon másikat, ha ott észreveszem. Ha rendszeresen elcseszi, akkor panaszt tennék, keresd meg Google-ben, és írj értékelést, esetleg ha van közösségi oldaluk, oda is.
2022. jún. 9. 12:16
 16/31 anonim ***** válasza:
83%
15, nyilván úgy értette, hogy maga a kaja ott a legjobb. Tök érthetően fogalmazott.
2022. jún. 9. 12:19
 17/31 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem szúrnák el, de ha elszúrják, úgy már nem ízlik.
2022. jún. 9. 12:21
 18/31 A kérdező kommentje:
13 en is ott tartok amikor egy pincérnő egyszer minket ugy szolgalt ki hogy az nem diszkriminált minket azaz nem kulonboztetett meg hogy párommal nyája velem flegma, majdnem neki alltam hálálkodni milyen intelligens a kiszolgálás.
2022. jún. 9. 12:23
 19/31 A kérdező kommentje:
*nyájas
2022. jún. 9. 12:24
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Velem még sose volt ilyen. Boltokban, vendéglátóhelyeken kedvesek. Olyan volt, hogy nem nagyon foglalkoztak velünk. De hogy direkt bunkók legyenek, én olyat még nem tapasztaltam.

Szerintem ne vidd túlzásba a kedveskedést. Ne legyél bunkó, de nem is kell csicskulni, ahogy te írtad. Nem is értem, miért teszed. Legyél távolságtartóan normális. Vagy nézd őket levegőnek, egy gépnek, akinek az a dolga, hogy kiszolgáljon. Nem kell nekik kedveskedni, ha ők mindig bunkók.

Ha meg nem azt kapod, amit kérsz, akkor szóvá kell tenni határozottan.

2022. jún. 9. 12:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!