Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az incelek áldozatok vagy jó...

Az incelek áldozatok vagy jó kedvűkben "incelkednek"?

Figyelt kérdés
És a társadalomra semmilyen felelősség nem hárul amiért kitermelődnek az incelek?
2022. máj. 29. 02:25
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
91%
Az inceleknek sokkal egyszerűbb másokat hibáztatniuk, mint magukat.
2022. máj. 29. 03:02
 2/44 anonim ***** válasza:
90%
Egyik sem. Az incelek általában felvettek egy olyan jellemet amivel mindenkit eltaszítanak maguk mellől. Így ezen kizárólag ők tudnának változtatni. Ha nem teszik meg, az természetesen az ő felelősségük.
2022. máj. 29. 04:30
 3/44 Isti22 ***** válasza:
86%

Inkább áldozatok. Az nyilván nem az ő hibájuk, hogy nem tudtak kialakítani normális párkapcsolatot.

Abban már van felelősségük, hogy erre milyen választ adtak. És mivel sikerült rátalálniuk a támogató közegre, nehezebb belőle kilépniük, normalizálódik a devianciájuk. Ebben is van felelősségük, hiszen tudják, hogy ez nem normális, de nem tesznek ellene.

Én nem hibáztatom őket, segítségre szorulnak.

2022. máj. 29. 07:07
 4/44 anonim ***** válasza:
70%
Most akkor ha engem nő létemre senki se akar megdugni, akkor jogomban áll férfiakat megerőszakolni, vagy bemenni mondjuk egy kocsmába és gépfegyverrel leszedni mindenkit, mert büdös mocskos pasik, miattuk vagyok incel? Nem. Ilyen lúzerek csak pasik lehetnek.
2022. máj. 29. 07:27
 5/44 anonim ***** válasza:
90%

"Nem. Ilyen lúzerek csak pasik lehetnek."

Hát pedig vannak női incelek is. Szóval maradjunk annyiban, hogy ilyen lúzerek csak az incelek lehetnek, függetlenül a nemi hovatartozásuktól.

2022. máj. 29. 07:58
 6/44 anonim ***** válasza:
43%
Magukból csinálnak áldozatot mert siránkozni könnyebb mint változtatni magadon.
2022. máj. 29. 10:13
 7/44 A kérdező kommentje:

6

Hogyan változatsz a csontvázadon kisokos?

2022. máj. 29. 10:16
 8/44 anonim ***** válasza:
91%
Van itt az oldalon is egy incel, naponta ír ki incel kérdést már elég régóta. Nekem egyszerűen nem az jön le a hozzáállásából, a reakcióiból, hogy ő ezt az áldozati szerepben tetszelgést nem élvezné valamilyen szinten, a maga módján.
2022. máj. 29. 10:18
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
miért, mi a baj a csontvázaddal?
2022. máj. 29. 10:30
 10/44 A kérdező kommentje:

9

A csontvázad a külsőd. Az határozza meg hogy nézel ki. Például arcod, fejforma stb.

2022. máj. 29. 10:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!