Az incelek áldozatok vagy jó kedvűkben "incelkednek"?
“Azt már tisztáztuk, hogy ennek az incelnek a külseje sokkal elviselhetőbb, mint a belseje.“
A külsőmet illetően fingod nem lehet. De gondolhatod ha Chad fejem lenne akkor nem GYIK-on poshadnék hanem valamelyik csinibabát használnám ki szexuálisan. Esetleg bandáznék más Chadekkel.
Te csak azért találod gusztustalannak a belsőm mert titkon tudod, hogy egy Chad nem így gondolkodik, vélekedik a világról, és titkon tudod hogy nézhetek ki.
31
Tudat alatt tudjátok. Azt legalábbis, hogy Chad nem vagyok, hiszen ti is ismeritek az általános érvényű összefüggéseket megjelenés és személyiség között.
" De gondolhatod ha Chad fejem lenne akkor nem GYIK-on poshadnék hanem valamelyik csinibabát használnám ki szexuálisan."
A hozzáállás megint, mert erre vágysz, hogy alázhasd a nőket. Hálistennek nincs csedfejed, így nem tudod megtenni.
"Esetleg bandáznék más Chadekkel."
Veled akkor se bandázna senki ha csedfejed lenne :D
"Te csak azért találod gusztustalannak a belsőm mert titkon tudod, hogy egy Chad nem így gondolkodik, vélekedik a világról, és titkon tudod hogy nézhetek ki."
Te csak azért írod ezeket, mert titkon tudod, hogy egy lusta dög vagy, és könnyebb nyavajogni a Gyakorin mint tenni érte, hogy változzon valami körülötted.
Mondom én hogy te ezt élvezed :)
Annyiban esetleg igazad lehet, hogy mivel a lottó nem dobott Chad fejet így nincs kedves jópofizni, kompenzálni és inkább önként kiszállok ebből a képmutatásból amit társadalomnak hívnak.
Alapból magabiztos, férfias természetem lenne de ezt ugye nekem nem szabad . Mivel tilos ezért nem is játszok egyáltalán ebben a sheggbebhaszott játékban.
Jajj, szegénykém, mindjárt sííírok... Most gondold azt, hogy megsimizgetem a kis buksikádat, nyomok a búbodra egy cuppanós puszit, és együtt elénekeljük az "Incel vagyok, de fáj a szívem" kezdetű dalocskát, jóóó?
:D
"empátia mentesség"
Ez ott bicsaklik meg, hogy régebben, amíg a vérszívó természeted nem ismertük ennyire - kiváló és empatikus válaszokat is kaptál!
Csak ugye egyiket se valósítottad meg soha.
EZÉRT vagy te incel!
És ezért TUTIRA biztos az, hogy a belsőd SOKKAL rondább, mint a külsőd!
"Élvezem ezt az empátia mentességet"
Az a te beteg gondolkodásmódodat igazolja csak. Az emberiség nagy része, szépek és csúnyák is egyaránt rengeteg empatikus kapcsolatot tudhatnak magukénak. Csak ugye ha valaki belülről rothad, és nem is akar ezen változtatni, akkor meg nyilvánvalóan senki nem fog felé empátiával fordulni. És ezt csakis saját magának köszönheti. Illetve ez esetben köszönheted, hisz te útáltatod meg magad mindenkivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!