Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt a nők ugyanúgy ösztönösen...

Ezt a nők ugyanúgy ösztönösen teszik?

Figyelt kérdés

Ma kb. 1 órát beszélgettem egy 2 évvel fiatalabb (28 éves) csajjal. Szürke melegítőnadrág volt rajtam, többször észrevettem, hogy odapillantott a farkamhoz. Ez ugyanúgy ösztönös a nőknél mint férfiaknál hogy odapillantanak a cicikre vagy épp a popsira, vagy annak a jele hogy bejössz valakinek?

UI: nem tetszik a csaj, nem akarom sem felszedni sem megdugni, sem egyéb célom nincs vele. Csupán érdekel, hogy a nők is hasonló okból teszik azt amit a férfiak (ösztön) vagy ez náluk többet jelent.

2022. máj. 23. 19:55
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

30

Akkor elég sok "proli" ember él ezen a Földön. Hála istennek te 1 kivétel vagy.

2022. máj. 30. 16:06
 32/36 anonim ***** válasza:
37%

Most komolyan abba kötöttetek bele, hogy melegítőt mert felvenni? Miért ne tehetné, bárcsak az lenne, mint más fejlettebb országokban, hogy nem az alapján ítélnek meg, hogy mit veszel fel, lazábban lehetne öltözködni, nálunk Kelet-Európában akkora görcs van mindenkiben, még egy bolti vásárláshoz is puccba vágják magukat az emberek, próbáljunk meg lazábbak lenni, kinek akarunk megfelelni a boltban Joli néninek vagy Zsoltinak, aki a két gyerekével jött és azt se tudja melyik nap van, esetleg pénztáros Tecának, aki rád se néz kasszázás közben?

Amúgy szerintem lehet, hogy bejöttél neki azért nézett oda, attól is függ, hogy amúgy, hogy viselkedik veled.

2022. jún. 22. 09:28
 33/36 A kérdező kommentje:

32

Sajnos ezt kár magyarázni nekik, csak a nőknek szabad leggingsben, miniszoknyában, haspólóban mászkálni egyszerű hétköznapokon, de te mint férfi melegítőt ne vegyél fel, mert az proli😀 Csak és kizárólag ing, nyakkendő!

2022. jún. 22. 17:56
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

A melegítő nőkön is proli, amúgy.

A leggings is, ha nem megfelelően vastag (=átlászik minden is), és nem hozzá való hosszú felsővel veszik fel.

2022. jún. 22. 18:28
 35/36 A kérdező kommentje:

34

Oké, nem vitatkozom. De rohadtul megnéznélek benneteket így napi viseletben, hogy ti, mint nem prolik mégis hogyan öltözködtök.

2022. jún. 22. 19:51
 36/36 anonim ***** válasza:
En osztonosen fixirozom a nagy farkakat ez van! Rabuknek!
2022. júl. 26. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!