A vírus szkeptikusok miért mondják azokra akik a vírust komolyan veszik, hogy birkák és ébresztő!, amikor ők ugyanúgy nem hallgatnak meg érveket birka módján követnek egy csoportot?
Így van 4-es!Nem kell egyszerűnek lenni ahhoz hogy ezt valaki lássa
Én nem vagyok szektás :D
De nem kérek oltást és nem érdekel senki véleménye
Ahol mindenki oltva van ott is terjed,akkor miről beszélünk?
Mióta oltás van azóta egyre jobban mutálódik ez a szar
Járvány kellős közepén nem oltunk tömegesen,ezt még a laikus is tudja :D
Mi akkor a kérdés?Igazából nem értem.
Nyáron a meleg miatt szorul vissza,ennyi.Télen visszatér így van,mint az influenza hiszen az is téli-őszi betegség ez tiszta sor
4-esnek van sajnos igaza. Én ugyan sem vírustagadó, sem oltásellenes nem vagyok, de amíg az emberek azt látják, hogy a vezetők ésszerűtlen intézkedéseket hoznak, egyszer ezt mondják, egyszer azt, addig nagyon nehéz elhinni bármit is.
Az elején úgy volt, hogy elég 1 oltás. Most kiderül, hogy a 4 sem elég, félévente oltassa magát mindenki.
Plusz októberben jelenik meg mindig a vírus, amikor 2 fokkal volt hidegebb mint szeptemberben.
Össze-vissza mondanak mindent, a külföldi híreket erősen eltúlozzák (tudom, mert rendszeresen járok külföldre és rokonok/barátok is élnek ott), akkor mégis hogy kellene bízni bármiben is?
Persze!Humbuk az van
De mi vagyunk a hülyék szerintük :D
Isten adjon nekik józan észt vagy magukkal is jól kibacnak az immunrendszerükről már nem is beszélve
"Ahol mindenki oltva van ott is terjed,akkor miről beszélünk?"
Kismilliószor már el lett mondva.. 1. arról még hogy antitest van az orrban tud szaporodni. 2. oltottak nagy részének már nem hat az oltás mert fél éve oltották
"Ahol mindenki oltva van ott is terjed,akkor miről beszélünk?"
Mióta oltás van azóta egyre jobban mutálódik ez a szar"
Ez nem igaz, brit mutáns akkor jött létre mikor még nagyon kevesen voltak oltva.
Indiában még most sincs nagyon oltás a delta pedig már nagyon régóta jelent ott meg.
Mutáció ott alakul ki ahol nagyon sokáig tud a vírus jelen lenni, mert így van ideje a mutáció kiállítására, ez jellemzően csontvelő betegekben fordul elő ahol immunhiany van jelen
"Járvány kellős közepén nem oltunk tömegesen,ezt még a laikus is tudja :D"
Ez nem igaz.. pl. gyermekbénulas esetén pont a járvány közepén kezdték el a Szabin cseppeket és el is tűnt a vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!