Ahonnan kijönnek a szőrök az ugyanúgy látszódik mindenkinél amikor borotválva van a bőr?
Figyelt kérdés
Ezek a pontocskák2021. ápr. 1. 13:24
2/9 anonim válasza:
Attól függ, van akinek kevésbé. Borotválás után érdemes lekezelni, h ne gyulladjon be pl.
3/9 anonim válasza:
Igen. Ezért kell gyantázni vagy epilálni, hogy kihúzza a bőr alól az egészet és így nem marad semmi pontocska.
4/9 anonim válasza:
Nekem szinte nem. Gyantazastol libaboros lettem, borotvalas utan sima es baba a labszaram. Csak naponta csinalom, ha kell. Ot perc zuhany alatt is.
6/9 anonim válasza:
Nekem nagyon látszik, akármit csinálok vele. Strawberry legsnek hívják egyébként. Nem mindenkinek ilyen, pont ezért szégyelltem nagyon sokáig, mert senki máson nem szoktam látni és sokáig azt hittem, hogy csak velem van valami baj.
7/9 anonim válasza:
Attól függ, például a fekete jobban látszódik mint a szőke.
8/9 anonim válasza:
Nekem is látszik,bármivel szőrtelenítek,viszont nekem nagyon erős és sok szőröm van. Egyszerűen látszik a helye. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!