A meleg férfiakra is ugyanúgy vonatkozik a kézfogás?
Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 21:21
3/17 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom azt jelezni valaki felé, hogy nem kívánok kezet fogni? Az jó, ha zsebre rakom a kezem?
2022. máj. 7. 21:29
4/17 anonim válasza:
Mi az, hogy "vonatkozik a kézfoggás"????
Kezet lehet/szokás fogni férfiakkal, nökkel a nemi orientációtól függöen.....
6/17 anonim válasza:
Nem, nem jó. Bunkóság.
Miért esik nehezedre?
7/17 anonim válasza:
Csináld úgy, hogy a kézfogás pillanatában a középső ujjaddal megsimogatod a másik fél tenyerét.
Ezzel szavak nélkül is a tudtára adod hogy meleg vagy, de mégis kezet fogtál vele.
Win-win.
8/17 anonim válasza:
Volt már, hogy nem szívesen fogtam kezet egy emberrel. Szerintem ez a jó meholdás, hogy elmenjen a kedve tőle és legközelrbb ne akarjon kezet fogni.
9/17 anonim válasza:
Kérdező roppant megnyerő privát üzenete:
"mivan te nekem szólsz be?
Mi a gondod széptestvérem?"
Kérdező, valami baj van? Ideggyenge vagy? Bunkóság a felajánlott kézfogást zsebredugott kézzel elutasítani, ennyi. Nem személyspecifikus, hanem általános dolog.
10/17 A kérdező kommentje:
#9 Milyen privát üzenetről beszélsz?
2022. máj. 7. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!