Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt a nők ugyanúgy ösztönösen...

Ezt a nők ugyanúgy ösztönösen teszik?

Figyelt kérdés

Ma kb. 1 órát beszélgettem egy 2 évvel fiatalabb (28 éves) csajjal. Szürke melegítőnadrág volt rajtam, többször észrevettem, hogy odapillantott a farkamhoz. Ez ugyanúgy ösztönös a nőknél mint férfiaknál hogy odapillantanak a cicikre vagy épp a popsira, vagy annak a jele hogy bejössz valakinek?

UI: nem tetszik a csaj, nem akarom sem felszedni sem megdugni, sem egyéb célom nincs vele. Csupán érdekel, hogy a nők is hasonló okból teszik azt amit a férfiak (ösztön) vagy ez náluk többet jelent.

2022. máj. 23. 19:55
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom mi bajuk van itt az embereknek...

A kérdésre válaszolva,igenis egy nő is próbál nézelődni ha számára vonzó illetőt lát... nem tudom itt miért kell minden mást kiemelni hogy lehessen kotekedni, ahelyett hogy a kérdésre válaszolnatok...

2022. máj. 24. 08:53
 22/36 anonim ***** válasza:
50%

Mert nő vagyok és nem nézegetek farkakat. És életemben nem bökött oldalba még senki, hogy 'nézd, micsoda farok'.

Viszont múltkor láttam macinacis családot az utcán, és elgondolkoztam, hogy milyen fura, hogy a barátaim közt nincs utcán melegítőzös ember, pedig nyilván fel sem merült, mint szűrő.

2022. máj. 24. 09:38
 23/36 anonim ***** válasza:
34%

22# olvasd el mégegyszer a kérdést

"...vagy annak a jele hogy bejossz valakinek?

Lehet hogy te apacazardaban nevelkedtel én bevallom csekkoltam már le nekem tetsző srácot odalenn

De nem vagyunk egyformák te akadj fenn tovabbra is hogy van ak melegítőben van utcán😱😱😱

2022. máj. 24. 10:38
 24/36 anonim ***** válasza:
41%
Random farkak nem izgatnak fel, ha emiatt apáca vagyok, hát legyen.
2022. máj. 24. 10:42
 25/36 anonim ***** válasza:
29%
24 még mindig nem megy a szövegértés...
2022. máj. 24. 11:23
 26/36 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is a punganadrágot nézte és nem konkrétan a farkadat.
2022. máj. 24. 14:22
 27/36 anonim ***** válasza:
35%
Akkor asszem én is jelentkezem apácának, mert senki farkát nem szoktam random stírölni. 🙋🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
2022. máj. 24. 14:33
 28/36 anonim ***** válasza:
95%
Lehet,hogy bejössz neki,és kíváncsi volt a cerkára is.A nők sem egyformák,az,hogy sok nem ezt nézegeti az nem azt jelenti,hogy nincs olyan,aki igen.Nézhette akár azt,hogy melegítőben vagy,de ebben meg az a fura,hogy miért többször a farkadra néz,meg nem fogja fel,ha egyszer ránéz,igen ez egy szürke melegítőnadrág.
2022. máj. 25. 09:23
 29/36 A kérdező kommentje:

27

De a random szövegértelmezési képességed sincs a helyzet magaslatán. 🤷‍♂️

2022. máj. 25. 10:53
 30/36 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk alap, hogy edzésen kívül még az utcára sem viselek melegítőt, mert proli szokás.
2022. máj. 30. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!