Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt a nők ugyanúgy ösztönösen...

Ezt a nők ugyanúgy ösztönösen teszik?

Figyelt kérdés

Ma kb. 1 órát beszélgettem egy 2 évvel fiatalabb (28 éves) csajjal. Szürke melegítőnadrág volt rajtam, többször észrevettem, hogy odapillantott a farkamhoz. Ez ugyanúgy ösztönös a nőknél mint férfiaknál hogy odapillantanak a cicikre vagy épp a popsira, vagy annak a jele hogy bejössz valakinek?

UI: nem tetszik a csaj, nem akarom sem felszedni sem megdugni, sem egyéb célom nincs vele. Csupán érdekel, hogy a nők is hasonló okból teszik azt amit a férfiak (ösztön) vagy ez náluk többet jelent.

2022. máj. 23. 19:55
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is inkább azt nézte, hogy hogy lehet ilyen tróger módon felöltözni. A kirívó öltözet vonzza a tekintetet, nemtől függetlenül.
2022. máj. 23. 20:18
 12/36 anonim ***** válasza:
75%

Pedig aki szerint a melegítő bármit is takar, nem gyakorolhat túl sok önkritikát. Igenis látszanak a "dolgok" olyan szögből, amit lehet te épp nem tudsz magadon megfigyelni.

Másrészt pedig nem, nem szoktuk csak úgy random fixírozni a pasik farkát.

2022. máj. 23. 20:19
 13/36 A kérdező kommentje:

10

Azért marhára érdekelne az itt válaszolók nemeinek eloszlása. Gondolom nőként rendben van olyan felsőt felvenni, ahol kiesik a csöcsöd, az teljesen oké. Érdekes. Teljesen hétköznapi viselet.

Miért, egy konditeremben oké a melegítő? Mi a különbség? Pont ugyanannyi ember lát benne, mintha végigsétálsz a városon.

2022. máj. 23. 20:20
 14/36 A kérdező kommentje:

11

[link]

Ez aztán rohadtul kirívó öltözet... Az igen. Mindig tanulok valami újat :D

2022. máj. 23. 20:21
 15/36 A kérdező kommentje:

12

Ti nagy önkritikát gyakoroltok mikor az emberek pofájába toljátok a push-up-os melleitek, igaz?

2022. máj. 23. 20:22
 16/36 anonim ***** válasza:
64%
Képzeld, mi tudjuk, hova hogyan illik felöltözni. Ennyi. Ezért bámult téged.
2022. máj. 23. 20:25
 17/36 A kérdező kommentje:

16

Jaja :D Ti aztán tudjátok. Nektek ki lehet dobni mindent, mindenhol. De ha egy férfi felvesz egy sima melegítőnadrágot, ő bezzeg nem nem gyakorol sok önkritikát.

2022. máj. 23. 20:28
 18/36 anonim ***** válasza:
57%

14, Egy irodai környezetből kirívó, igen. (És ne kevert a kihívó szóval, gondolom, amiatt nevetgélsz.)

Mellesleg igen, ha egy nő dob ki mindent ott, ahol nem kéne, az is gáz, és azt is ugyanúgy bámulja önkéntelenül az ember, a másik nő is, és nem azért, mert gerjedne rá, hanem mert jesszus mennyire gáz, hogy képtelen megfelelően felöltözni valaki.

2022. máj. 23. 20:30
 19/36 A kérdező kommentje:

14

Mint mondtam, nem munkaügyben találkoztunk, teljesen izolált, az irodát konkrétan kicserélheted akár lakásra is, mert teljesen irreleváns a helyszín.

Akkor kicsit edukáld a nőtársaidat, mert ha én tróger módon öltözök, akkor a kedves nőtársaid egyenesen gusztustalanul öltözködik nap mint nap.

2022. máj. 23. 20:34
 20/36 anonim ***** válasza:
73%
Prolin néz ki.
2022. máj. 23. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!