Ezt a nők ugyanúgy ösztönösen teszik?
Ma kb. 1 órát beszélgettem egy 2 évvel fiatalabb (28 éves) csajjal. Szürke melegítőnadrág volt rajtam, többször észrevettem, hogy odapillantott a farkamhoz. Ez ugyanúgy ösztönös a nőknél mint férfiaknál hogy odapillantanak a cicikre vagy épp a popsira, vagy annak a jele hogy bejössz valakinek?
UI: nem tetszik a csaj, nem akarom sem felszedni sem megdugni, sem egyéb célom nincs vele. Csupán érdekel, hogy a nők is hasonló okból teszik azt amit a férfiak (ösztön) vagy ez náluk többet jelent.
Pedig aki szerint a melegítő bármit is takar, nem gyakorolhat túl sok önkritikát. Igenis látszanak a "dolgok" olyan szögből, amit lehet te épp nem tudsz magadon megfigyelni.
Másrészt pedig nem, nem szoktuk csak úgy random fixírozni a pasik farkát.
10
Azért marhára érdekelne az itt válaszolók nemeinek eloszlása. Gondolom nőként rendben van olyan felsőt felvenni, ahol kiesik a csöcsöd, az teljesen oké. Érdekes. Teljesen hétköznapi viselet.
Miért, egy konditeremben oké a melegítő? Mi a különbség? Pont ugyanannyi ember lát benne, mintha végigsétálsz a városon.
12
Ti nagy önkritikát gyakoroltok mikor az emberek pofájába toljátok a push-up-os melleitek, igaz?
16
Jaja :D Ti aztán tudjátok. Nektek ki lehet dobni mindent, mindenhol. De ha egy férfi felvesz egy sima melegítőnadrágot, ő bezzeg nem nem gyakorol sok önkritikát.
14, Egy irodai környezetből kirívó, igen. (És ne kevert a kihívó szóval, gondolom, amiatt nevetgélsz.)
Mellesleg igen, ha egy nő dob ki mindent ott, ahol nem kéne, az is gáz, és azt is ugyanúgy bámulja önkéntelenül az ember, a másik nő is, és nem azért, mert gerjedne rá, hanem mert jesszus mennyire gáz, hogy képtelen megfelelően felöltözni valaki.
14
Mint mondtam, nem munkaügyben találkoztunk, teljesen izolált, az irodát konkrétan kicserélheted akár lakásra is, mert teljesen irreleváns a helyszín.
Akkor kicsit edukáld a nőtársaidat, mert ha én tróger módon öltözök, akkor a kedves nőtársaid egyenesen gusztustalanul öltözködik nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!