Ezt a nők ugyanúgy ösztönösen teszik?
Ma kb. 1 órát beszélgettem egy 2 évvel fiatalabb (28 éves) csajjal. Szürke melegítőnadrág volt rajtam, többször észrevettem, hogy odapillantott a farkamhoz. Ez ugyanúgy ösztönös a nőknél mint férfiaknál hogy odapillantanak a cicikre vagy épp a popsira, vagy annak a jele hogy bejössz valakinek?
UI: nem tetszik a csaj, nem akarom sem felszedni sem megdugni, sem egyéb célom nincs vele. Csupán érdekel, hogy a nők is hasonló okból teszik azt amit a férfiak (ösztön) vagy ez náluk többet jelent.
2
Nem kirívó és nem illegetem magam. Egyszerű melegítőnadrág volt rajtam (mint ahogy hordanak nők és férfiak is), alatta pedig boxer.
4
Iroda, ketten voltunk, kb 1 órát beszélgettünk. De nem vagyunk munkatársak, még csak nem is 1 helyen dolgozunk. 1 hónapban 1x ha találkozunk.
8
Nem hivatalos és munkaügyi megbeszélés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!