Szerintetek mit lehetett volna tenni ebben a helyzetben? Kéregető, idős nénin segítettünk, de további segítséget várt volna.
Szerintem helyesen jártál el.
Rendes volt tőled, hogy adtál neki. Ő pedig ki akart használni és próbálkozott, hogy hátha többet is kaphat tőletek úgymond. Ne törd magad ezen valószínűleg mindenkivel megcsinálja ezt aki ad neki. Nem várhatja el ő sem és más sem, hogy annyival támogass random idegent csak úgy ami valószínűleg több napi béred.
Kisujjadat nyújtod, erre a karod kell neki
Nem szeretem az ilyeneket. Egyszer én is adtam egy ilyennek 200ft-ot, utána már 2000 kellett neki, 1 kávé, 2 szendvics meg egy doboz cigi
Az ilyen eroszakos alakokkal csakis hatarozott fellepessel lehet leszerelni.
Ha mondjuk nekem nekiallna kovetelozni, biztos kirohognem es azt mondanam, h akkor jol ossza be az ezrest, mert nincs tobb. Eszembe sem jutna bujkalni elole.
Az ezresből is megtudta volna venni ezt meg azt, sőt, ha még párszáz forintot összeszed másoktól. Oké, lehet úgy állt hozzá, hogy az még jobb, ha megmarad az ezrese. Én most olvasom József Attila történetét, ők is úgy éltek, hogy minden pénz számított, de idáig ők se mentek volna el.
Szerintem helyesen cselekedtél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!