Mi volt a legértelmetlenebb vagy legfurább privátüzenet, amit kaptatok a Gyakorin?

Egyszer le ribiztek és felajánlotta az illető, hogy bakjunk.
Olyan válaszra írt, ahol leírtam, hogy több fiókom volt már itt, mert volt mikor kapcsolatom volt, vagy szakítottam valakivel és töröltem a fiókom, mert nem akartam és nem is néztem fel hónapokig. Nem tudom már konkrétan hogyan fogalmaztam, de semmi extra nem volt benne. Valamint kultúráltan válaszoltam az illetőnek, hogy nincsennek olyan hajlamaim és nem fogom berakni neki, mert ugye nekem is olyan gyári tartozékom van, mint az "úriembernek".

Erről eszembe jut a vicc:
"
- Hogyan lehet száz rendőr közül kiválasztani a tíz leghülyébbet?
- ???
- Találomra.
"
Egyszerűen végeláthatatlan mennyiségben kapok hülyébbnél hülyébb üzenetet. Valaminek nincs értelme, valahol a szerzű akarta volna, hogy legyen értelme, de nem jött öszze.
Valaki csak ennyi írt: "Caritas"
Semmi köze a válaszomhoz.
Ez gyalázkodni próbált volna: "Reggelre vigyen el úgy az egèszen az ördög ! Mocskos csicska !!!!!Majd letörik a buszkeseged ! A kétségbeesés legyen a vigaszotok szuntodel 🙏"
Vagy ez: "Na, te nemdohanyzo kocsog"
Meg ugye a teljes anyag JW oldalról.
Ráadásul többségében egyből törlöm, szóval ez csak a maradék, mert éppen lusta voltam.

Egyszer valami infós tag írogathatott.
Valami totál semleges válaszomból levonta a szokásos messzemenő következtetéseket, hogy én csak egy senki, csóró, proletár munkás vagyok aki minimálbéren dolgozik, nincsen nője, az anyjával él stb.
Majd elkezdett képeket küldözgetni, hogy neki félmilliós laptopja van, kitett rá milliós nagyságrendű kp-t, meg elküldte a bankszámla számát amin szintén több millió volt parlagon. Majd írogatott olyanokat, hogy éppen a csodaszép barátnőjével röhögnek rajtam és mennyire megnézné az irigy fejem, mert ennyi pénzt soha nem láttam egyben.
Hozzátenném nagyobbat nem is tévedhetett volna, hiszen nekem több pénzem volt csak nem kp-ban meg parlagon a bankszámlán tartom, ebből is látszik, hogy valami jól kereső de nulla életű "ember" lehetett, zéró pénzügyi tudatossággal.
És az ilyennél mit csinálsz?
Ijesztő, hogy mennyire beteg emberek vannak, akik eleve felállítanak egy alternatív valóságot és az alapján ítélnek meg vadidegeneket, hiszen onnantól bárhogy védekezel, bármit mondasz ő már rég elkönyvelt a maga téves és beteges fantáziája szerint.
Bizonyítani meg úgysem tudod/akarod az ellenkezőjét, hiszen nem fogod a bankszámládat meg pénzedet mutogatni csak azért, hogy "győzhess" egy totál névtelen, ismeretlen "ember" ellen, így elkönyveli a maga győzelmét, és annak örül onnantól 3 napig, hogy ő győzött egy teljesen jelentéktelen internetes veszekedésben... :D

Egy komment után, semmi köze nem volt a dologhoz, egy kedves úriember, új szakmát talált ki nekem, és nem túl kedvesen méltatta a külsőm, amit az életben nem látott, és érdeklődött a nemi életem felől.
Egy másik esetben, egy komment után a kérdező elkezdett követelőzni privát üzenetben, hogy kérjek bocsánatot tőle, mert feltételeztem, hogy egy másik postból vette az ötletet, mert ugyanaz a baromság elhangzott ott is. És elég specifikus volt a komment, kérdés… nem olyan, amin minden nap gondolkozni fog az ember.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!