Az enyém a legértelmetlenebb élet?
Nincsen párom, nincsenek barátaim, rokonokkal nem tartom a kapcsolatot, 20 éve nem mozdulok ki otthonról ahol egyedül élek (kivéve a munka, ami szintén egyedüli éjszakai munka), egész nap csak döglök, van hogy hetekig nem beszélek emberekkel, lehet ennél valakinek szánalmasabb élete?
40/f
Nem. Én felül tudom múlni :D
Viszonylag értelmes, némileg helyes, önfejlesztésbe sok energiát fektető fiatal fiú vagyok, még jónak is mondható vagyoni helyzettel, még sem kellek a kutyának sem, ráadásul melegnek születtem, így hatványozottan negezített helyzetben vagyok minden téren -és tekintetben.
Az egész életem abból áll, hogy rajtam kívül álló dolgok miatt szívok, illetve az egész életem egy elszalasztott lehetőség, mivel igyekszem minél jobb lenni mindenben, mégsincs senki akit érdekelnék, felesleges az életben töltött minden mozzanatom.
Szerintem én nyertem, kérem a díjamat :)
Én is iszok, ráadásul gyógyszerre, és dohányzom is :) Gyenge vagyok a lelki és érzelmi fájdalmak elviseléséhezy így inkább nyomom el magam (egészségügyileg is) mint hogy ismét végigbőgjem egy éven át minden egyes napomat
A meleg srác voltam, és szerintem én vezetek továbbra is :]
Meleg férfi vagyok,már nem is fiatal.Nincs párom, barátom sem.Nem ittam,nem drogoztam,nem cigiztem sosem.
De nem értem,hogy a melegséget miért hozzátok fel akadálynak,ami az életet tönkreteszi.
Látom,tudom,hogy hetero emberek is magányosak, nem is kevesen.
Max a melegeknek azért nehezebb,mert nehezebb ismerkedni - komolyabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!