Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az enyém a legértelmetlenebb...

Az enyém a legértelmetlenebb élet?

Figyelt kérdés

Nincsen párom, nincsenek barátaim, rokonokkal nem tartom a kapcsolatot, 20 éve nem mozdulok ki otthonról ahol egyedül élek (kivéve a munka, ami szintén egyedüli éjszakai munka), egész nap csak döglök, van hogy hetekig nem beszélek emberekkel, lehet ennél valakinek szánalmasabb élete?

40/f

2023. aug. 5. 13:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
41%
Mindenki olyan életet él, amilyet teremt magának. Ha neked ilyen az életet, arról egyedül csak te tehetsz. Az önsajnáltatás helyett inkább változtathatnál az életeden, de hát, nem mindenkinek kell boldog és szép élet. Azért meg is kell ám dolgozni valamilyen szinten. :)
2023. aug. 5. 14:02
 2/26 anonim ***** válasza:
59%

Nem. Én felül tudom múlni :D

Viszonylag értelmes, némileg helyes, önfejlesztésbe sok energiát fektető fiatal fiú vagyok, még jónak is mondható vagyoni helyzettel, még sem kellek a kutyának sem, ráadásul melegnek születtem, így hatványozottan negezített helyzetben vagyok minden téren -és tekintetben.

Az egész életem abból áll, hogy rajtam kívül álló dolgok miatt szívok, illetve az egész életem egy elszalasztott lehetőség, mivel igyekszem minél jobb lenni mindenben, mégsincs senki akit érdekelnék, felesleges az életben töltött minden mozzanatom.

Szerintem én nyertem, kérem a díjamat :)

2023. aug. 5. 14:06
 3/26 anonim ***** válasza:
75%
Dettó, mellé még iszok is, az egy kicsit segít.
2023. aug. 5. 14:07
 4/26 anonim ***** válasza:
58%

Én is iszok, ráadásul gyógyszerre, és dohányzom is :) Gyenge vagyok a lelki és érzelmi fájdalmak elviseléséhezy így inkább nyomom el magam (egészségügyileg is) mint hogy ismét végigbőgjem egy éven át minden egyes napomat

A meleg srác voltam, és szerintem én vezetek továbbra is :]

2023. aug. 5. 14:10
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy egyedül.
2023. aug. 5. 15:01
 6/26 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ hogy mennyire vagy elégedett az életeddel és azon akarsz e változtatni. Ha akarsz változtatni nem szégyen segítséget kérni egy jó szakpszichológustól. Én is meleg vagyok és azon vagyok hogy minőségileg jobb életet éljek.
2023. aug. 5. 15:07
 7/26 anonim ***** válasza:
59%
Hat igen a melegség az en eletemet is szetb***ta :(
2023. aug. 5. 16:37
 8/26 anonim ***** válasza:
59%
Az enyém is ilyen lesz
2023. aug. 5. 16:39
 9/26 anonim ***** válasza:
50%

Meleg férfi vagyok,már nem is fiatal.Nincs párom, barátom sem.Nem ittam,nem drogoztam,nem cigiztem sosem.

De nem értem,hogy a melegséget miért hozzátok fel akadálynak,ami az életet tönkreteszi.

Látom,tudom,hogy hetero emberek is magányosak, nem is kevesen.

Max a melegeknek azért nehezebb,mert nehezebb ismerkedni - komolyabbra.

2023. aug. 5. 18:35
 10/26 anonim ***** válasza:
42%
Azert mert nagyon szar igy felnoni hogy mindenhol kivulallonak erzem magam
2023. aug. 5. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!