Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az enyém a legértelmetlenebb...

Az enyém a legértelmetlenebb élet?

Figyelt kérdés

Nincsen párom, nincsenek barátaim, rokonokkal nem tartom a kapcsolatot, 20 éve nem mozdulok ki otthonról ahol egyedül élek (kivéve a munka, ami szintén egyedüli éjszakai munka), egész nap csak döglök, van hogy hetekig nem beszélek emberekkel, lehet ennél valakinek szánalmasabb élete?

40/f

2023. aug. 5. 13:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
42%

Én is meleg vagyok.

30 felett a mentális beteg és alkoholista szüleimmel élek.

Önmagában az, hogy meleg vagy még nem akkora hátrány.

Én szociális fóbiás vagyok, és hiába edzek, 30 felett már öregnek számítok, és csóró is vagyok:)

Mondjuk annyi előnye van, hogy meleg vagy, hogy biztosan nem lesz gyereked, na akiknek gyereke van, azokkal akkor se cserélnék!

2023. aug. 5. 22:19
 12/26 anonim ***** válasza:
Nekem az az a bajom hogy a melegseg miatt nincs kedvem emberek koze menni, mindig azt erzem hogy nem vagyok kozejuk valo
2023. aug. 6. 06:35
 13/26 anonim ***** válasza:

Szóval ez most egy "Kinek szarabb az élete?" önsajnáltatós buksi simogatós kérdés? Hisz itt mindenki, az első válaszom kivételével picsog, mint egy óvodás.

Vállaljátok már fel a felelősséget a saját életetekért, és ne sajnáltassátok itt magatokat! Miért ilyen szar az életetek? Mert ilyenné tettétek, TI!!!

Nem miattam ilyen, hanem saját magatok miatt.

Megváltozik valami, hogy most itt önsajnálkozva sírtok? Változott valami tegnap óta? Szerintem semmi. Ma is ugyanolyan szar lesz az életetek, mint tegnap, mert lusták vagytok felemelni a seggeteket, hogy változtassatok rajta, akár fizikálisan, akár gondolkodásban.

De meg is érdemlitek. Nektek nem is jár a boldog élet, mert nem tesztek meg semmit érte.

2023. aug. 6. 06:47
 14/26 anonim ***** válasza:
Jav.: Ha már rám úgysem hallgattok, akkor a 6-os tanácsát, aki a "sorstársatok" igazán megfogadhatnátok!
2023. aug. 6. 06:49
 15/26 anonim ***** válasza:
53%

A nyomorek, barom apam ba*szott el mindent, mert soha nem volt jo semmi, amit csinaltam emiatt nem merek csinalni semmit, emiatt lettem eletkeptelen

Csak rabszolganak vagyok jo azt meg mar unom

2023. aug. 6. 06:52
 16/26 anonim ***** válasza:

18 éves kor után elég cink dolog mindent a szülőkre fogni. 18 év fölött elméletben felnőtt vagy, tehát a saját életedért egyedül csak te vagy a felelős.

Mi lenne, ha kilépnél ebből a szar körből? Ettől már csak jobb lehet minden, mint ami most van. Nincs veszíteni valód! De aki nem mer, az nem is nyer. 😉

2023. aug. 6. 06:58
 17/26 anonim ***** válasza:
71%

Dehogy lesz jobb, ahogy öregszik az ember csak rosszabb lesz!

Ezek nagy lózungok, amiket mondasz, az ember sorsa kb születésekor eldől, pár apró tényező, mint a szerencse közbejátszhat.

Jókor vagy jó helyen.

Gyakorlatilag, aki nem születik tehetős családba, a szülei is defektesek, szaar a genetikája (buta, előnytelen külsejű, szocfób, stb), annak hiába mondod, hogy szedje össze magát.

Ma már olyan korban élünk, hogy gyakorlatilag már mindent feltaláltak, nagy a verseny.

Ez a modernkori rabszolgaság korszaka.

2023. aug. 6. 07:16
 18/26 anonim ***** válasza:

16 a gyerekkor a legfontosabb az ember élete szempontjából

Szerinted egy ház meddig állna ha híg fos lenne az alapja beton helyett?

Na ugye

Ha 6 évesen ezt kell látnod hogy a retardált beteg apad bogve ordít és agresszív, meg egy tipikus nárcisztikus 🍆, akkor az ilyen emberektől ne várják el hogy normálisak legyenek és ne akarjanak minden nap megdogleni.

Saját példa

2023. aug. 6. 07:17
 19/26 anonim ***** válasza:

Hat igen ha a gyerekkor szet van b***va akkor az egesz elet szet van b***va

Az a baj hogy 0 akaraterom van a valtozashoz, nem erdekel semmi

Nem tudom honnan szedjek akaraterot

2023. aug. 6. 07:25
 20/26 anonim ***** válasza:

Ezt nem érti olyan ember, akinek mentálisan ép gyerekkora volt, nem retardáltak voltak a szülei, nem bántalmazták vagy zaklatták.

Már egy állásinterjún kiszúrják a traumatizált embereket.

A személyiség a legfontosabb az életben.

Akinek 30 évesen pszichológushoz kell járnia, az már nem igen fogja felvenni a versenyt azokkal, akik már 15 évesen kiműveltek, mert jó környezetbe születtek!

2023. aug. 6. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!