Az enyém a legértelmetlenebb élet?
Nincsen párom, nincsenek barátaim, rokonokkal nem tartom a kapcsolatot, 20 éve nem mozdulok ki otthonról ahol egyedül élek (kivéve a munka, ami szintén egyedüli éjszakai munka), egész nap csak döglök, van hogy hetekig nem beszélek emberekkel, lehet ennél valakinek szánalmasabb élete?
40/f
#17-18
Áltassátok és hitegessétek csak magatokat a már betanult téves sémátokkal, csak hogy véletlenül se kelljen kilépni a már megszokott szar komfortzónátokból.
Páromnak alkolholista kőműves volt az apja, anyját 12 évesen elveszítette, mégse lett olyan depressziós életképtelen, mint ti felnőtt korára. Ő tett azért, hogy jobb élete legyen. Nem jött tehetős családból. Most tudom, azt fogjátok mondani, hogy ő szerencsés..igen, saját maga szerencséjének a kovácsa. Elment pszichológushoz, szakemberekhez, hogy segítsenek neki, szakkönyveket olvasott a témával kapcsolatban.
10 éve együtt vagyunk, külfödre is járunk nyaralni..stb..mi nem picsogunk, mint ti, hanem azon fáradozunk, hogy magunkból kihoztuk a maximumot.
De ti nem érdemeltek mást, mert nem tesztek semmit!
Ezeket a szövegeket az életmódtanácsadók meg lifecoachok nyomják, akik a szerencsétlen emberekből élnek, akikkel elhitetik ezt a sok baromságot.
Minden a genetikán és környezeti hatásokon múlik.
Van, aki túléli az agresszív, alkoholista környezetet is, mert erősnek született, még mások jó környezetben is elzüllenek, mert szarr a genetikájuk.
Ja 20 ezer/óráért elmondja neked a tutit egy olyan ember, aki sosem élt át semmit abból, max könyvből tanulta.
Mivel nincs rádírva, hogy meleg vagy, ezt csak te tudod, ezért senki se tudja, hogy az vagy. Egyébként pedig ki a f.szt érdekel, hogy az vagy? Engem nem.
Te menthetetlen vagy, mert nem akarsz változni. Pedig már Hérakleitosz is megmondta, hogy Egyetlen állandó a változás maga.
Menj el a helyi könyvtárba és olvass könyveket a trauma feldolgozásáról.
Javaslom Dr. Máté Gábor: Normális vagy című könyvét.
A genetika pedig csak kifogás. 😉
A változásra való hajlam is genetika.
Ahogy valaki szereti a monoton dolgokat, mást az őrületbe kergeti, és izgalomra vágyik.
Nem kell a homlokára írva lennie, hogy meleg, elég ha azt hiszik róla, és már zaklatják, bántalmazzák.
Főleg, ha olyan társadalomban élünk, ahol az lmbtq szitokszó lett, és folyamatosan hátrányba hozzák azokat, akiknek nincs gyerekük és nem hajlandóak mások által elképzelt ideológia szerint élni.
És miért kell nekünk elviselni a szar gyerekkort, iskolai bántalmazást, mikor másnak meg a legjobb jutott mindenből?
Tudom, a karma
Előző életemben egy gecci voltam és ezért kaptam a pszichopata életképtelen ordító ősember apámat meg a bántalmazó csóró anyámat…
De én ebből nem tudok kijönni.. sőt egyre rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!