Amikor tűzoltónak, rendőrnek megy valaki fiatalon, azaz rászánja magát arra hogy ez lesz a hivatása, akkor vajon számol-e avval, hogy a munkája során borzasztó dolgokkal kell naponta foglalkoznia?
Figyelt kérdés
Gondolok konkrétan arra, hogy a napi számtalan horrorisztikus autóbalesetekben széttrancsírozódott emberi testrészek, vagy szétszakadt haldoklók stb. látványát hogyan képesek ezek az emberek minden áldott nap feldolgozni? Hazamenni este a családhoz és nyugodtan élni.
Ennek alapján mindkettő valami szörnyűséges szakma.
Nem az a romantikus mese amit ovisok, kisiskolások remélnek, piros tűzoltóautóról, szirénázva siető kék rendőrségről, életmentő hősökkel.
#tűzoltó, rendőr, munkakör
2022. máj. 19. 18:13
21/28 anonim válasza:
Egyszer talán majd lesz hozzájuk szerencséd :) Reméljük sikerül majd első kézből megtapasztalnod.
22/28 anonim válasza:
Értem, tehát a kérdésre érdemi választ nem tudsz adni. Innentől kezdve teljesen felesleges beszélgetni, mert nem releváns a mondanód.
23/28 anonim válasza:
Úgy látszik egy valódi, hamisítatlan rendőrhöz van szerencsém :) Személyeskedő, tudálékoskodó, ostoba, kőbunkó állat, aki még önbíráskodik is. Majd te döntöd el hogy mi releváns és mi nem...? Ki a francnak képzeled te magad!?
24/28 anonim válasza:
A létező legérdemibb válasz, hogy tapasztald meg elsőkézből. Saját tapasztalataidat már csak nem fogod megkérdőjelezni, és vergődni azon is órákon át...
25/28 anonim válasza:
A rendőrök a focihuligánokkal rokon házmesterfélék családjába tartozó rovarfaj. Van ilyen nemrendőrben is. Keresi az alkalmat, hogy elkenjék a száját utána visit, hogy áldozat. Ha egy rendőrnek igazitod ki a világképét, akkor zavartan felsorolja mind az 1 db. jogszabályt amit ismer, hogy stip-stop nem ér a neve, házba van és különben is van joker-kártyája. Saját tapasztalat, hogy izgága mitugrász kőbunkókkal futottam csak össze. Keresem a lehetőséget, hogy egy tisztességes emberrel fussak össze rendőr ruhában. Eddig csak combfixessel sikerült, az tetszett.
26/28 anonim válasza:
Uhh, itt tényleg nagy baj van a fejbe. Ijesztő, hogy ilyen emberek szabadon járkálnak. Sárga lapos.
28/28 anonim válasza:
Én nem ezért jöttem rendőrnek, hogy ilyesmiket lássak. Viszont ha nem èn, akkor ki csinálja? Én megtudom csinálni. Nagyon szomorú vagyok ha csak egy macskát látok meghalni is. Egy ember az pedig nah. Dolgoznak itt normális elmèvel rendelkezők is azèrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!