Akik kb 7 nyelven beszélnek társalgás szinten mennyit foglalkozhatnak vele naponta?
Figyelt kérdés
Nekem egyáltalán nincs nyelvérzékem pedig szivesen megtanulnék angoul (ezzel foglalkozok) németül japánul még oroszul is és olyan irigykeve nézem az ilyen emberek videóit hogy csak úgy elkezdenek egy csomó nyelven beszélni (kb 20-25 évesen). Az ilyen embereknek extrém nyelvérzékük van vagy napi 20 órában ezzel foglalkoznak?2016. márc. 4. 18:26
1/9 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem sincs nyelvérzékem :D
3/9 anonim válasza:
Eggyáltalán nincs olyan hogy tehetség, ha van az meg elenyésző, a siker 95%ban a szorgalom kérdése. Meg lehet tanulni, ha ebből áll a munkád is, és ez a hobbid is, főleg ha a nagyvilágban is utazol olyan helyekre, ahol tudod az adott nyelvet, akkor használni is fogod ismerkedésre, kapcsolatépítésre. Szerintem 7 nyelvvel már elboldogulsz a nagyvilágban, az pedig elég izgalmas.
4/9 anonim válasza:
#3 már hogyne lenne tehetség kérdése. + nevelésé. Össze se hasonlítható egy ember akit már 3-4 éves korában tanítanak 2-3 nyelvre, meg az aki 20 évesen kezdi el az első nyelvét.
5/9 anonim válasza:
Ez nem igaz. Létezik tehetség. Lásd Eistein. Ő tehetséges volt abban amit csinált, te hiába leszel szorgalmas soha de soha nem fogsz olyat létrehozni mint, ő. Vagy a zeneszerzők, a sportolok. Mindenhez kell tehetség.
6/9 anonim válasza:
Van nyelvérzék. Én nyelvi tagozatos suliba jártam. mindenkinek lett nyelvvizsgája, de volt aki értette is, hogy miért van 12 igeidő az angolban, volt, aki meg megtanulta. Nyelvérzék az, amikor mondok valamit magyarul és azt tudom mondani, hogy "na, ha most angolul beszélnék, akkor ezt present perfectben mondanám".
7/9 anonim válasza:
"Össze se hasonlítható egy ember akit már 3-4 éves korában tanítanak 2-3 nyelvre, meg az aki 20 évesen kezdi el az első nyelvét."
Tehát, te azt mondod, hogy a tehetség nevelés kérdése? A tehetség az egy veleszületett olyan géniusz dolog, mint ami Einsteinek volt, vagy olyan srácnak aki 15évesen kezdi a Stanford-ot. Ez ritka! Azért mondtam 95%ban szorgalommal jutsz el ahova akarsz!
Ez olyan mint a SIMS nevű játék, mielött létrehozod a SIMS karakteredet, adhatsz neki képességeket, egy csúszkával állítod be. Ugyanez van, mikor megszületsz, eltérő képességekkel születünk meg, DE MINDEGYIK FEJLESZTHETŐ!
8/9 anonim válasza:
Ha nincs jó alapod és nincs nyelvérzéked, nehéz lesz a dolog. Kőkemény szorgalom kell és megtalálni a megfelelő tanulási módszert, ami beválik nálad.
9/9 anonim válasza:
A theteség valamelyest igenis nevelés kérdése. Van a hajlam 8ezt hívja az angol gifnek), aki gifted, az csak esélyes arra, hogy majd igazi nagy tehetség legyen. De kell ingergazdag környezet is, az a talent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!