Hogy lehet, hogy orvosok , pszichiáterek többsége idegbeteg és nárcisztikus?
"Ugyanakkor mi a különbség egy témát 15 éve tanulmányozó diploma nélküli is egy témát 5 éve tanuló diplomás között. Maga a diploma? Ez is érdekes eszmefuttatás"
Elolvasol 10 könyvet még nem leszel a tudományok nagydoktora.
Kb annyi a különbség mint egy 15 éve bábaként dolgozó ember és egy szülész szakorvos között. Te melyiket választanád ha a feleséged veszélyeztetett terhes és gond lenne a babával?
Szerencsére nem a te véleményed alapján döntenek az orvosok munkaalkalmasságáról. Én befejeztem a vitát veled, mert nem tudjuk egymást meggyőzni.
Egy doki kiabált veled és máris általánosítasz. Ezzel csak nekem van bajom?
Béke veled!
39
“Erre reagáltam, hogy akkor jöhet.“
Ha elmész 15 orvoshoz/pszichiáterhez és ezt tapasztalod az már mintavételnek minősül, mert nincs olyan véletlen, hogy kifogd a 15 legrosszabb orvost. Ugyanakkor olvasd más emberek beszámolóit külföldi fórumokon. Tudom semmit nem adsz a pórnép tapasztalataira, de egy próbát megér.
40
“Ha te úgy gondolod hogy nem bizonyítható, akkor ezzel el is ismerted hogy hazugságra alapul a kérdésed.“
Az a különbség köztem és közted, hogy amíg én szívvel vitázok, az igazat és igazságot keresem, addig te csak meg akarod nyerni a vitát. Punktum.
41
“Elolvasol 10 könyvet még nem leszel a tudományok nagydoktora.“
Honnan tudod, hogy pont 10?
Egy pszichiáter hány könyvet tanul meg kívülről mielőtt megkapja a diplomáját?
“Kb annyi a különbség mint egy 15 éve bábaként dolgozó ember és egy szülész szakorvos között.“
A szülés szakorvos nyilván hangaztosabb. Te melyikre bíznád a cuccaid, egy szertárosra vagy equipment menedzserre?
“Szerencsére nem a te véleményed alapján döntenek az orvosok munkaalkalmasságáról. “
Nincs munkaalkalmasság felmérés.
"Az a különbség köztem és közted, hogy amíg én szívvel vitázok, az igazat és igazságot keresem, addig te csak meg akarod nyerni a vitát. Punktum."
Nem éppen. Pont hogy neked segítek, ha tényleg az igazságot keresed, és nem a téveszmédet akarod erőltetni bármi áron. Hisz ha az igazságot keresed, akkor igencsak hasznos infó, ha rámutatnak hogy eleve hamis alapfeltételezésből indulsz ki, hisz nem tudod bizonyítani az igazad.
Én úgy válaszolnék erre a kérdésre hogy eüben dolgozom szóval van ralatasom.
1. Nincs pszichológiai szűrés hogy alkalmas vagy e orvosnak. Ha végig viszed az egyetemet a kutyát nem érdekli hogy milyen ember vagy. De még ha lenne, a rendoroknel pl van és azért mégse normális mindegyik ott se..
2. Van 3 típusa az orvosoknak.
A bunkó paraszt aki indokolatlanul is az, mert ilyen a személyisége.
Van az aki alapvetően normális de (főleg jó pár ledolgozott év után) könnyen kihozza a sodrából egy tiszteletlen beteg, vagy egy olyan aki nem tartja be amit mond neki stb.
És van a birka turelmu akit semmi nem zokkent ki. Na ilyen ember úgy altalanossagban is ritka, nem csak az orvosok között.
Tény hogy van köztük olyan mint amit elsőre írtam. De a többségük inkább a második kategóriába tartozik akiket igazából a betegek faragnak olyanná az évek alatt.
Emberekkel foglalkozni nem könnyű, de ha az az ember még beteg is akkor pláne nehéz.
Mert hisztizik, sajnaltatja magát, elhagyja magát, várja a csodát de semmit nem akar tenni érte, tiszteletlen, következő stb. Persze köztük se mind de vannak ilyenek szép számmal.
És ezt nem tanítják az egyetemen hogy hogy kezeld mert minden ember más, ami az egyiknel bevalna az a másiknál nem.
Azt meg pláne nem tanítják hogy közben hogy őrizd meg magad olyannak amilyen eredetileg voltál.
Sajnos én is tapasztaltam ezt, bár azt mondhatnám, hogy nem. Ezt csak azok tudják, akik nagyon sokszor voltak orvosnál, hiszen aki csak egyszer-kétszer volt dokinál, és kifogta a jót, (illetve magánhoz ment, akik a 20 ezres vizsgálati díj érdekében visszafogják magukat) annak nincs összehasonlítási alapja.
Én 24 éves korom óta jártam orvoshoz ilyen-olyan okok miatt, leírom hogy kiknél.
Először is 20 évesen derült ki, hogy súlyos hormonzavarom van abnormális ösztrogén termeléssel, ami miatt nem volt ciklusom, állandóan véreztem, hol kevésbé, hol ömlött belőlem. Minden orvos azt mondta, hogy erre nincs gyógyír, csak ha kiveszik a méhemet és a petefészkeket, mivel azok voltak selejtesek . De ezt nem teszik meg, mert túl fiatal vagyok. Még 25 évesen, egy gyerek után azt mondtam, hogy oké. Csakhogy évekig ömlött belőlem a vér, sürgősségire is mennem kellett, mert nem állt el, olyankor küretet végeztek, ami után még jobban elkezdtem vérezni. A sürgősségin levetkőztem, amíg a vizsgálóasztalhoz értem, ömlött belőlem a vér, az izzadságszagú orvos azt mondta, hogy látott már ennél több vért is, ez nem vészes. Akkor véralvadékok jöttek belőlem egyfolytában, mint egy marhamáj, úgy is néztek ki, én tényleg azt hittem, hogy valami belső szervem távozik így. Ez nem volt sok a doktor szerint, de azért elvégezte a küretet. Ami után 9 hónapig egyáltalán nem jött meg. Ezt még élveztem is, mert vérmentes voltam, de a végén bemeséltem magamnak, hogy terhes vagyok, viszont már hosszú évek óta nem volt senkim, az állandó vérzés miatt nem mertem kapcsolatot létesíteni.
Na most elmentem ezért újra a dokihoz, hogy előtte ömlött belőlem a vér, utána meg 9 hónapig semmi.
Mondja az orvos, hogy MAGA TERHES.
Mondom, biztos hogy nem vagyok terhes, mert évek óta nem voltam senkivel. Erre rámkiabál a doki:
Ne hazudjon már! Én orvos vagyok, nekem nem kell hazudni! Ne mondja már, hogy egy fiatal csinos nőnek évek óta nincs senkije! MAGA TERHES és kész.
Erre csinált egy terhességi vizsgálatot, és megszólalt:
Maga nem terhes!
Mondtam neki, hogy tudom, már az elején is mondtam.
Legszívesebben pofán vágtam volna.
Jó, akkor ki kell kaparni. Adott időpontot a már századik küretre, de kár volt, mert utána megint elkezdett ömleni a vér belőlem és már el sem állt többé. Egészen 45 éves koromig nem műtöttek meg, mert túl fiatal vagyok.
Egy hormonális spirált ajánlottak csak, ami 60 ezer forintbq
49# folytatása:
Elnézést, elküldte a rendszer hirtelen, amit írtam.
Szóval 60 ezres spirál, ami a véleményeket olvasva senkinek sem használt, akinek vérzési gondja volt.
Aztán végül 46 éves koromra rá tudtam beszélni a magándokimat, (akinél már több százezer forintot hagytam a semmiért), hogy szóljon valakinek a kórházban, hogy vegye ki a méhemet. Ő nem vállalta a műtétet, mert akkor csinálnia kellett volna valamit, ráadásul ingyen az állami kórházban, ahol szintén dolgozott.
Igen ám, de a szabályzat szerint nem vesznek ki petefészket, csak a méhet magában. Holott nálam a petefészek volt a hibás, hiába vették volna ki csak a méhet, a petefészek továbbra is termelte volna az ösztrogént, és méh nélkül is véreztem volna ugyanúgy.
Szóval végre kaptam lehetőséget, a semmire.
Vagy maradok így és végül elvérzek, mert már többször voltam a halál kapujában az extrém alacsony vas és hemoglobin szint miatt. Naponta többször pánikroham jött rám, elsötétült minden, gondolkodni sem tudtam már, közben fetrengtem a görcsöktől és a vér meg ömlött belőlem, már felállni sem tudtam.
Vagy megműtenek, ami semmit sem fog érni, mert nem a méhem volt beteg, hanem a petefészkek.
Végül elmentem egy másik orvoshoz, hátha ki tudom könyörögni a petefészek eltávolítást is.
Szövettani vizsgálaton kiderült, hogy rákos lettem, az egész méhem egy szörnyen megnagyobbodott rosszindulatú tumor volt. Találtak még egy nagy miómát is benne, valamint a petefészkek tele voltak cisztával.
Na, így már hajlandóak voltak megműteni, kaptam is időpontot 2020 november elejére. Igen ám, de pont aznap lépett életbe a rendelet, hogy a korona miatt senkit nem látnak el, csak a sürgős, rákos eseteket.
Az én esetem sürgős volt (a papíromra is nagy betűkkel ráírták), és rákos voltam, mégis elhalasztották a műtétemet bizonytalan időre. Már minden megvolt, a vérkép, pcr-teszt, altatóorvosi konzultáció.
Összevesztem minden orvossal, de hiába mondtam bármit, azt mondták, hogy Fentről jött az utasítás.
Hogy az igazgató dönti el, hogy ki sürgős eset és ki nem.
Azt mondták, hogy nem tudnak megműteni, mert tele van a kórház covidosokkal, ők fontosabban, én nem férek be.
Na, ekkor borult ki nálam a bili, és írtam az igazgatónak egy könyörgő levelet. Ekkor már szó szerint haldokoltam, kértem az embert, hogy engedélyezze a műtétemet, különben begyógyszerezek, mielőtt a rák vinne el.
Csodák-csodájára két nap múlva megműtöttek.
Engem vettek előre (4-en voltunk műtétre várók), a legjobb orvos végezte el a 6 órás műtétemet és VIP szobába rakta, ami egyébként 25 ezer forint egy napra, én 4 napig voltam ott.
Csak mert az igazgató intézkedett és megmentette az életem. Ha nem írtam volna neki, már nem élnék.
Ami a legfurcsább, hogy nem volt tele a kórház covidossal, meg másokkal sem, teljesen üres volt az egész épület, csak a szülészeten volt mozgás, nálunk az egész osztályon négyen voltunk. Az egyik műtött egy doktornő volt, protekciós ő is, mint én.
Az embereket nem látták el arra hivatkozva, hogy tele van minden kórház minden osztálya covidossal, de ez hazugság volt. Egyszerűen csak nem látták el az embereket, ezért nagyon sokan otthon haltak meg. Még a háziorvos se vette fel a telefont. A mentő mire kiér, mindenki meghal.
A szemészeten az orvos elkezdett velem ordibálni, mert homályosan láttam és nem tudtam elolvasni a táblát: AKKOR NEM VIZSGÁLOM MEG, VISZLÁT!
A fogászatra mentem, mert leesett egy korona a fogról, erre elkezd velem ordítani, hogy EZ MÁR NEM FOG, KI KELL HÚZNI! Igaz, hogy kicsi fog, de csak mert a korona miatt lecsiszolták.
Ezeket csak azért írtam le, hogy bizonyítsam
, nem csak az orvosok, de az egész rendszer betegellenes.
Nem az mondom, hogy a világ összes orvosa közül mindenki, de a 90% ki van égve, utálja már a hivatását, az embereket, mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!