Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet, hogy orvosok ,...

Hogy lehet, hogy orvosok , pszichiáterek többsége idegbeteg és nárcisztikus?

Figyelt kérdés
Beteg emberek hogy alkalmasak mások kezelésére, gyógyítására?
2022. ápr. 29. 12:10
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
60%
Oké akkor most én kérdezném meg, hogy egy bizonyos 66%-os illető, miért pontozta le a 13-as válaszom?
2022. ápr. 29. 13:50
 22/50 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 29. 13:57
 23/50 anonim ***** válasza:
73%
Neked természetesen meg van az orvosi végzettséged, hogy ez a pontos diagnózist felállítottad az egész orvostársadalomra.
2022. ápr. 29. 14:05
 24/50 A kérdező kommentje:

Megismétlem újra a kérdést.

18

Szerinted ezt hogyan lehet bizonyítani?

Csak hogy tudjam milyen bizonyítékot fogadsz el.

2022. ápr. 29. 14:07
 25/50 anonim ***** válasza:
46%
Látom hogy sokan nem fogják fel a dolog súlyosságát: egyetlen egy mentálisan súlyosan beteg pszichiáternek sem szabadna "gyógyitania". Ezt a megközelítést kellene szem előtt tartani!
2022. ápr. 29. 14:08
 26/50 A kérdező kommentje:

23

Az, hogy valaki idegbeteg az nyilvánvaló. Látszik rajta. Az ha valaki manipulatív dög az nem látszik annyira de ha olvasod a szakirodalmat és beszámolókat akkor megtanulod hogyan vedd észre őket.

2022. ápr. 29. 14:09
 27/50 A kérdező kommentje:

25

Ott a pont. Hogy falaznak egymásnak, nagyon beteg.

2022. ápr. 29. 14:09
 28/50 anonim ***** válasza:
Kérdező, írtam privátot.
2022. ápr. 29. 14:22
 29/50 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező nem csodálom, hogy pszichiáterhez jártál, veled tényleg nincs valami rendben. De nagyon nincs. Na, akkor levezetem érthetően, talán te is megérted: állítasz egy dolgot, legyen az A, én állítok B-t a saját tapasztalataim alapján, na ilyenkor mi van? Kinek van igaza? Ezt úgy lehet eldönteni, hogy az ember elolvassa a témára vonatkozó KUTATÁSOKAT, amikből egyértelműen kiderül, hogy minek mennyire van realitás alapja. Te semmit nem tudsz felmutatni, se kutatást, se statisztikát, se semmit, de habzó szájjal elvárod, hogy bólogassunk. Én személy szerint sose jártam pszichiáterhez, de van ismerősöm aki igen, sőt családtagom is van, és érdekes, nekik jó tapasztalataik voltak/vannak. Itt megint az az eset van, amit fentebb leírtam -> a te szavad, mások szava ellen. Kinek higgyen az ember?
2022. ápr. 29. 14:23
 30/50 A kérdező kommentje:

29

Az, hogy az ismerőseidnek nem tűnt ez fel korántsem jelentheti azt, hogy nem jók az ilyen problémák kiszűrésében (nem értenek hozzá), esetleg ők maguk is hordozzák azon személyiségvonásokat így kölcsönös szimpátia alakul ki?

Kíváncsi vagyok melyik ismerősöd tanulmányozza a témát 17 éves kora óta több mint 10 éve? Mert szerintem az is nyom a latban, hogy kinek mennyi fogalma van a témáról.

2022. ápr. 29. 14:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!