Hogy lehet, hogy orvosok , pszichiáterek többsége idegbeteg és nárcisztikus?
Kérdező! Az, hogy valaki számodra idegbeteg és szerinted nyilvánvaló és szerinted látszik rajta az erősen szubjektív vélemény. Nem szeretnék olyan világban élni ahol egy önjelölt ideggyógyász ránézésre eldönti, hogy mentális beteg vagyok e vagy sem.
De fordítsuk meg a nézőpontodat. Én mint egy önjelölt dilidoki azt mondom rólad, hogy idegbeteg vagy mert látszik rajtad el tudnád fogadni? Természetesen az én véleményem alapján kirúgnának a mubkahelyedről hiszen idegbeteg ember még takarítónak sem kell. Ha te állíthatsz fel diagnózist akkor én is. A kettőnk diagnózisa meg egyenértékű.
31
“Kérdező! Az, hogy valaki számodra idegbeteg és szerinted nyilvánvaló és szerinted látszik rajta az erősen szubjektív vélemény. Nem szeretnék olyan világban élni ahol egy önjelölt ideggyógyász ránézésre eldönti, hogy mentális beteg vagyok e vagy sem”
Tisztázzunk valamit. Az, hogy valaki idegbeteg az nem szubjektív. Annak vannak objektív jelei. Például ordibál veled. Ezt hogyan lehet másként értelmezni szerinted?
Ugyanakkor mi a különbség egy témát 15 éve tanulmányozó diploma nélküli is egy témát 5 éve tanuló diplomás között. Maga a diploma? Ez is érdekes eszmefuttatás.
“Én mint egy önjelölt dilidoki azt mondom rólad, hogy idegbeteg vagy mert látszik rajtad el tudnád fogadni?“
Nem tudod azt mondani mert nem viselkedek úgy, illetve nem adom jelét ilyesminek.
“Ha te állíthatsz fel diagnózist akkor én is. A kettőnk diagnózisa meg egyenértékű.“
Nem egyenértékű hiszen a tiéd csupán bosszú diagnózis mert berágtál rám illetve arra amit mondtam, esetleg fáj az igazság stb.
33
“Arról nem lesznek kutatások, hogy a pszichiáter egészséges lelkületű, ugyanis ez lenne a normális.“
A kérdésemre még mindig nem érkezett válasz. Talán mert nem is tudsz rá válaszolni. Tehát azt mondod nincs bizonyíték mert nem kutatják mivel azt feltételezik róluk, hogy mind normálisok, hiszen orvosok/pszichiáterek. Ha nincs szerinted sem bizonyíték akkor milyen bizonyítékot vársz mégis a saját tapasztalatokon, beszámolókon túl?
#36 milyen kérdésre nem válaszoltam?
Igen, azt írtam, hogy arról nincs kutatás, hogy hány %-uk egészséges lelkületű, de ha te ilyen biztosan állítod, hogy idegbetegek és nárcisztikusak, ráadásul említetted még az első válaszaidban a statisztikát (valahol az első oldalon), akkor gondoltam elkérem, ha már így felhoztad. Különben meg minek írtad?
“Statisztikai alapon is lehet következtetni, van mintavétel stb.”
Erre reagáltam, hogy akkor jöhet.
"Szerinted ezt hogyan lehet bizonyítani?"
Ha te úgy gondolod hogy nem bizonyítható, akkor ezzel el is ismerted hogy hazugságra alapul a kérdésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!