Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet, hogy orvosok ,...

Hogy lehet, hogy orvosok , pszichiáterek többsége idegbeteg és nárcisztikus?

Figyelt kérdés
Beteg emberek hogy alkalmasak mások kezelésére, gyógyítására?
2022. ápr. 29. 12:10
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező! Az, hogy valaki számodra idegbeteg és szerinted nyilvánvaló és szerinted látszik rajta az erősen szubjektív vélemény. Nem szeretnék olyan világban élni ahol egy önjelölt ideggyógyász ránézésre eldönti, hogy mentális beteg vagyok e vagy sem.

De fordítsuk meg a nézőpontodat. Én mint egy önjelölt dilidoki azt mondom rólad, hogy idegbeteg vagy mert látszik rajtad el tudnád fogadni? Természetesen az én véleményem alapján kirúgnának a mubkahelyedről hiszen idegbeteg ember még takarítónak sem kell. Ha te állíthatsz fel diagnózist akkor én is. A kettőnk diagnózisa meg egyenértékű.

2022. ápr. 29. 14:31
 32/50 anonim ***** válasza:
43%
Drága 29-es, kérlek olvad el a 25-ös kommentem és próbáld meg felfogni, ahelyett hogy nekimész a kérdezőnek! Amúgy te pedig egyetlen egy eset alapján ami az ismerősöddel történt, hogy jó pszichiáterhez ment, vonod kétségbe a kérdező felvetését. Te pedig az alapján állítasz vmit és vonsz kétségbe egy másik embert, pedig ilyen alapin tőled is lehetne statisztikát stb várni, hiszen egy eset mihez is elég?
2022. ápr. 29. 14:33
 33/50 anonim ***** válasza:
49%
#32 én vagyok a 29-es. Elolvastam a kommented és értelek. Viszont azt nem értem, hogy nekem mégis mihez kéne statisztikát felmutatni? Én nem állítok semmit, se azt hogy idegbeteg, nárcisztikusak a pszichiáterek, se azt, hogy nem azok. Én csupán csak leírtam, hogy ilyen kijelentéseket NEM lehet tenni anélkül, hogy azt az ember bizonyítékokkal alátámasztaná. A 29-es válaszomban szimplán csak leírtam egy kétélű dolgot. A kérdező állít A-t, az ismerőseim állítanak B-t, akkor kinek higgyen az ember? Nyilván annak fog hinni, aki valamilyen úton módon alá tudja támasztani bizonyítékokkal az állításait. Mivel a kérdező nagyon súlyos dolgokat állít, ezért evidens, hogy neki kell felmutatnia az erre vonatkozó kutatásokat. Arról nem lesznek kutatások, hogy a pszichiáter egészséges lelkületű, ugyanis ez lenne a normális.
2022. ápr. 29. 14:51
 34/50 A kérdező kommentje:

31

“Kérdező! Az, hogy valaki számodra idegbeteg és szerinted nyilvánvaló és szerinted látszik rajta az erősen szubjektív vélemény. Nem szeretnék olyan világban élni ahol egy önjelölt ideggyógyász ránézésre eldönti, hogy mentális beteg vagyok e vagy sem”

Tisztázzunk valamit. Az, hogy valaki idegbeteg az nem szubjektív. Annak vannak objektív jelei. Például ordibál veled. Ezt hogyan lehet másként értelmezni szerinted?

Ugyanakkor mi a különbség egy témát 15 éve tanulmányozó diploma nélküli is egy témát 5 éve tanuló diplomás között. Maga a diploma? Ez is érdekes eszmefuttatás.

“Én mint egy önjelölt dilidoki azt mondom rólad, hogy idegbeteg vagy mert látszik rajtad el tudnád fogadni?“

Nem tudod azt mondani mert nem viselkedek úgy, illetve nem adom jelét ilyesminek.

“Ha te állíthatsz fel diagnózist akkor én is. A kettőnk diagnózisa meg egyenértékű.“

Nem egyenértékű hiszen a tiéd csupán bosszú diagnózis mert berágtál rám illetve arra amit mondtam, esetleg fáj az igazság stb.

2022. ápr. 29. 14:54
 35/50 anonim ***** válasza:
28%
33-as szerintem a kérdező sem általánosságban értette, hanem a nagy többségre, mivel írta hogy már több olyan pszichiáterrel is találkozott. A nevüket pedig személyiségi jogok miatt nem írhatja le.
2022. ápr. 29. 14:55
 36/50 A kérdező kommentje:

33

“Arról nem lesznek kutatások, hogy a pszichiáter egészséges lelkületű, ugyanis ez lenne a normális.“

A kérdésemre még mindig nem érkezett válasz. Talán mert nem is tudsz rá válaszolni. Tehát azt mondod nincs bizonyíték mert nem kutatják mivel azt feltételezik róluk, hogy mind normálisok, hiszen orvosok/pszichiáterek. Ha nincs szerinted sem bizonyíték akkor milyen bizonyítékot vársz mégis a saját tapasztalatokon, beszámolókon túl?

2022. ápr. 29. 14:57
 37/50 anonim ***** válasza:
39%
Megint igazat adok a kérdezőnek! A pszichiátereknek nem kötelező szupervízióra menniük, sőt mielőtt bárki pszichológus vagy pszichiáter lesz, semmilyen munka alkalmassági felmérés nincs. Rendőröknél pl van, sőt nekik rendszeresen kötelező a pszichológiai felmérés elvégzése. Viszont amit a kérdező leírt, hogy eleve hinni vkinek csak azért mert orvos, és most kifejezetten a pszichiáterekről van szó, semmi más mint a kognitív disszonancia, ahogy ezt fentebb is irtam. A pszichopata/narcisztikus pszichiáterek ezt ki is használják, ezzel vissza is élnek. És igenis nekik az ebben a szakmában dolgozóknak nincs semmilyen kötelező munka alkalmassági felmérés sem! Konkrétan szabad kezük van bármihez. Aki tisztességtelen, az ezzel gondolkodás nélkül vissza is él.
2022. ápr. 29. 15:02
 38/50 anonim ***** válasza:
77%

#36 milyen kérdésre nem válaszoltam?

Igen, azt írtam, hogy arról nincs kutatás, hogy hány %-uk egészséges lelkületű, de ha te ilyen biztosan állítod, hogy idegbetegek és nárcisztikusak, ráadásul említetted még az első válaszaidban a statisztikát (valahol az első oldalon), akkor gondoltam elkérem, ha már így felhoztad. Különben meg minek írtad?

2022. ápr. 29. 15:08
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

“Statisztikai alapon is lehet következtetni, van mintavétel stb.”

Erre reagáltam, hogy akkor jöhet.

2022. ápr. 29. 15:09
 40/50 anonim ***** válasza:
77%

"Szerinted ezt hogyan lehet bizonyítani?"

Ha te úgy gondolod hogy nem bizonyítható, akkor ezzel el is ismerted hogy hazugságra alapul a kérdésed.

2022. ápr. 29. 15:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!