Mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Először is tudom, hogy ez legyen a legnagyobb problémám az életben.. :D
Viszont térjünk rá a lényegre, hogyan lehet elérni azt, hogy ne nézzenek fiatalabbnak a koromhoz képest..
Tudom-Tudom sokak örülnének a helyembe ,hogyha sokkal fiatalabbnak néznének ki illetve sokan mondják, hogy majd kb 5 év múlva hálás leszek azért ,hogy fiatalabbnak nézek ki.
Lehetséges ,hogy igazuk lesz és így lesz viszont mostanában mindenki elkezdett a környezetembe "babapofijúnak" hívni amivel nem is lenne gond ,de én utálom ezt a becenevet mivel ezt az egyik exem adta nekem és mindig ő jut róla eszembe..
Igen tudom fene nagy probléma ,de mégis érdekelne mit tehetnék ellene?
2022. ápr. 27. 10:52
1/1 anonim válasza:
Hmmm... Eddzél sokat és sportolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!